Liczba postów: 2,435
Liczba wątków: 51
Reputacja:
248
Skoro grasz już na nowym nicku, to w jakim celu potrzebny jest Ci unban na tym, który łamał regulamin?
Doing is better than saying.
Liczba postów: 8
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
19-12-2018, 09:27 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-12-2018, 09:36 PM przez Miko.)
Nie gram na nowym nicku ponieważ mam premium i nie będę pobierał nonpremium
Dlatego chciałbym ub na moim premium.Skoro inni mogą sie odwołać to ja też jeśli ja złamałem regulamin na tym koncie to dlaczego jak ktoś z innych graczy dostał bana to też grał na koncie które złamało regulamin i dostał ub wiec no :0
Liczba postów: 2,435
Liczba wątków: 51
Reputacja:
248
Ban jest na nick, a jak sam napisałeś nick już zmieniłeś, więc czemu miałbyś pobierać jakiś inny launcher.
Doing is better than saying.
Reputacja:
0
Zmieniłem nick na Mistrz-uuu i ono niby ma hasło jak ja na nim się nigdy nie logowałem
Liczba postów: 230
Liczba wątków: 58
Reputacja:
46
Każdy może sobie wybrać taki i nick i na nim grać. Najwyraźniej ktoś już się zarejestrował, a jak nie jest to twoje konto premium to wymyśl sobie jakiś inny nick.
Honesty doesn't hurt
Reputacja:
0
Nie wcale to nie jest moje konto premium ;D wcale o jezu daj mi reset hasła i gitara serio to jest moja premka Za 30 dni dopiero mogę zmienić nick wiec nie zmienię tak działa minecraft premium :d
Liczba postów: 230
Liczba wątków: 58
Reputacja:
46
Jeśli to nie jest twoje konto nie zresetujemy ci hasła. Nick, który podałeś jest zajęty i musisz wymyślić jakiś nowy. Jak nie możesz zmienić to nie pozostaje ci nic innego jak zainstalować innego minecraft'a np.Shiginima, albo zyczu. Myślę, że temat został wyczerpany.
Honesty doesn't hurt