McSurvi.pl Network Serwery Minecraft 1.8

Pełna wersja: [UNBAN] KUBSTER3000
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
nazwa użytkownika zbanowanego: KUBSTER3000
data i godzina nadania kary:2018-04-08 godz. ok. 2:00
opis sytuacji: Razem z kolega zaczeliśmy grę na trybie skyblock więc wpadliśmy na pomysł zrobienia golemiarki. Po pewnym czasie sie zorientowalismy ze nie wypada z niej zelazo.Okazało sie że trzeba być w pobliżu aby wypadało żelazo. Szybko wymyśliliśmy afczarke dzięki której nie wywali nas z serwera. I wypadło na to abym to ja w niej afczył. I za to dostałem bana.
Dlaczego chcę dostać unbana: Bardzo bym prosił o unbana ponieważ na tym serwerze spędziłem kilka bardzo miło spędzonych lat i kupiłem dużo przedmiotów nie chciał bym tego stracić przez jeden głupi wybryk. Oczywiście obiecuję że będę już przestrzegał regulaminu i nigdy więcej nie dojdzie do takiej sytuacji. Dziękuję
osoba banująca szumielxd_
Daj ss`a bana
Zapraszam ciebie i kolege na teamspeak ts.mcsurvi.pl na kanal Centrum Pomocy Minecraft i podkanal McSurvi. A argument ze dlugo tu grasz i sporo rzeczy kupiles nic nie daje. Regulamin obowiazuje kazdego, nawet administracje.
Sorry ale ja nie mam mozliwosci gadania na team speaku z powodu braku mikrofonu
No to nie ma zbytnio mozliwosci wyjasnienia bo piszac na chacie to bedzie trwalo wiecznosc.
Zostaje pozyczyc od jakiegos kolegi mikrofon, albo pobrac ts na telefon
Ale co chcesz wyjasniac

Mozemy to jakos inaczej załatwić?
Okolicznosci, powod, kilka pytan do kolegi i jeszcze cos pewnie jak zwykle wyniknie.
Zeby spamu nie robic to zamykam. A ty albo przyjdziesz albo nie. Masz czas do soboty na przyjscie razem z wlascicielem wyspy