McSurvi.pl Network Serwery Minecraft 1.8

Pełna wersja: Skarga na SzybkiegoBanana
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Twój nick:dfbnchnms2
Powód:Brak zainteresowania Serverem PvP Classic
Serwer, na którym się to wydarzyłoTonguevP Classic(nwm czy na innych też tak jest)
Godzina,data:
Krótki opis sytuacji:Banan nie potrafi w minimalnym sotpniu zapobiec cheaterom (Jak wejdzie admin mogący banować, to już święto, i nie banuje wszystkich cheaterów, średnia wchodzenia admina Banującego to +/- 2tyg)
[Obowiązkowy] Dowód winy: ( screenshot , filmik )
Do tego zdażenia nie potrzebny dowód, każdy wie jak jest
Domagamy się:
-Profesjonalnej Kadry Adminów Która CO NAJMNIEJ Będzie monitorowała server 4h+
-Wgrania pluginu chroniacego od killaury, i innych cheatów
Twoja Rola panie Bananie to poświęcenie na to 15-30min

KTO SIĘ ZGADZA PISZE : SZYBKI BANAN CHCEMY ZMIAN

/Jeśli coś się nie spodoba, poniosę wszelkie konsekwencje, ponieważ to był mój i tylko mój pomysł, mam nadzieje że
Właściciel SzybkiBanan spełni nasze prośby
Banan nie zajmuje sie tylko serwerem mcsurvi.Na jego glowie jest jeszcze kilkanascie innych serwerow.W obecnej chwili zaden serwer nie ma anty cheata ktory w 90% wykrywa cziterow.Banan napisal 1 plugin na wykrywanie cziterow , ale niestety plugin nie dzialal za dobrze i zostal usuniety.Wkrotce bedzie rekrutacja i przypuszczam , ze zostana przyjete nowe osoby.
Ale 15 minut nie zbawi go, a przez jego zaniedbanie bardzo malo ludzi gra, a jak juz gra to z cheatami
(23-06-2015, 06:50 PM)MrVivoX napisał(a): [ -> ]Banan nie zajmuje sie tylko serwerem mcsurvi.Na jego glowie jest jeszcze kilkanascie innych serwerow.W obecnej chwili zaden serwer nie ma anty cheata ktory w 90% wykrywa cziterow.Banan napisal 1 plugin na wykrywanie cziterow , ale niestety plugin nie dzialal za dobrze i zostal usuniety.Wkrotce bedzie rekrutacja i przypuszczam , ze zostana przyjete nowe osoby.

Tak to wiadomo , że ma dużo serverow i sobie nie radzi ;/ to niech zrobi wkącu rekrutacje proste Wink jak sobie nieradzi Wink 

O to jest forum , żeby zgłaszać graczy Wink używających cheatow !
Bo banan, tego nie ogarnia Wink 
1.Info dla lamaxdgg jak ty banujesz tych cheaterów na 1 dzień co ?? wbiłem dzisaj na pvp a tam na cheatach lexxusspl,ronaldo89 Wink Tak nich banujesz ?? co Bany za cheaty prawdopodobniej są na zawsze nie wiesz, a nie na jeden dzień ,,Bezurazy"
Pozdrawiam ! 
to moze niech polowe serwow zostawi zeby sie pozadnie zajmowal a mniej serwow
@Up2 Moderator lamaxdgg banuje na zawsze , ale gracze kupuja UB.
GDYBYM JESZCZE MÓGŁ BANOWAĆ, ja mówiłem to na serwerze parenaście razy. Patrzę kto cheatuje i spisuję nicki. Gdy otrzymam permisję do Banowania, zabnuję wszystkich.

Banan ma na głowie CraftBoard, CraftServer, SerweryMinecraft, Mineserwer.pl i inne. Spamię mu o tę permisje no ale...

A skargi na Banana, heh... śmieszne, powiedziałem co będzie jak dostanę permisję do BAN.

Wątek ląduję w koszu.

Wątek został przeniesiony do kosza.

Prawdopodobne przyczyny : 

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.