Na serwerze mam nick Kegusia. Nie grałam przez kilka tygodni i dzisiaj gdy próbowałam wejść pisze, że hasło jest nie poprawne. Pamiętam je więc na pewno ktoś musiał mi się włamać i zmienić. Czy istnieje możliwość zresetowania hasła? Z góry dziękuję

Podawałeś komuś hasło ? jeśli nie to wymiśliłeś zbyt łatwe hasło i ci ktoś zabral
|PoldekDriver|
W regulaminie pisze,że jeśli hasło jest takie jak np.1234 i gdy je komuś podawałaś to adminiatracja nie odpowiada za utracenie.Jeśli coś kupowałaś np.sms-Vipa to jest większa szansa na odzyskanie twojego hasła do konta.
(07-06-2015, 06:15 PM)Pickp napisał(a): [ -> ]W regulaminie pisze,że jeśli hasło jest takie jak np.1234 i gdy je komuś podawałaś to adminiatracja nie odpowiada za utracenie.Jeśli coś kupowałaś np.sms-Vipa to jest większa szansa na odzyskanie twojego hasła do konta.
Czyli to znaczy, że nie mogę już grać w ogóle na serwerze? Bo przecież nie mogę mieć drugiego konta bo dostanę bana za multikonto.
Tego aktualnie nie wiem.Jeśli straciłaś konto wydaje mi się,że drugie raczej nie będzie się zaliczało do multikonta bo tamtego tak jakby "niema".Jednak jeśli chcesz się tego dowiedzieć poczekajna kogoś z administracji,który napisze pod Twoim wątkie bądz też napisz im wiadomość prywatną.
Jezeli na tam tym koncie zakupiles jakas usluge jest mozliwosc odzyskania konta , jezeli na swoim koncie nie miales zakupionej zadnej uslugi nie mozliwe jest odzyskanie twojego konta. Multikonta przypuszczam ze sa dozwolone ale nie wiem w jakim stopniu.
Jezu ludzie tu nie ma banów za multi konto ! bo administracja nie ma czasu na sprawdzanie czy ktoś ma jedno czy dwa konta Ps:Multikonta są banowane tylko jeśli gracz używa ich do zdobywania $