McSurvi.pl Network Serwery Minecraft 1.8

Pełna wersja: zamiast matikox20 setnameprojectalias
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
na nick zamiast matikox20 pisze mi setnameprojectalias czy jakos tak Sad help xD
Jak dzisiaj gralem to zwyczajnie miałeś napisane matikox20 chyba , że ty to tylko widzisz jeśli tak to spróbuj odświżyć neta lub wylonczyć kompa i włonczyć.To tyle Smile

|PoldekDriver|
(07-06-2015, 06:12 PM)PoldekDriver napisał(a): [ -> ]Jak dzisiaj gralem to zwyczajnie miałeś napisane matikox20 chyba , że ty to tylko widzisz jeśli tak to spróbuj odświżyć neta lub wylonczyć kompa i włonczyć.To tyle Smile

|PoldekDriver|

tak tylko ja to widze juz obczaiłem
i tak mam tam juz bana więc :#
No cóż czitowałeś więc dostałeś bana każdy kogo złapie na łamaniu regulaminu dostaje bana. Przykro mi.
(08-06-2015, 08:09 PM)Persew napisał(a): [ -> ]No cóż czitowałeś więc dostałeś bana każdy kogo złapie na łamaniu regulaminu dostaje bana. Przykro mi.

jaki kod sms do unbana?
(08-06-2015, 08:09 PM)Persew napisał(a): [ -> ]No cóż czitowałeś więc dostałeś bana każdy kogo złapie na łamaniu regulaminu dostaje bana. Przykro mi.

a moj kanal golasek ubiorasek a jaki kod do ub? 
Setnameprotect- Resilience (cheat) miałeś włączone "nameProtectial" coś takiego. Pozdro Wink
(09-06-2015, 03:25 PM)Killereq napisał(a): [ -> ]Setnameprotect- Resilience (cheat) miałeś włączone "nameProtectial" coś takiego. Pozdro Wink

ogarnołem to 5min temu :O
(09-06-2015, 03:25 PM)Killereq napisał(a): [ -> ]Setnameprotect- Resilience (cheat) miałeś włączone "nameProtectial" coś takiego. Pozdro Wink

ogarnołem to 5min temu :O   Cool
Stron: 1 2