McSurvi.pl Network Serwery Minecraft 1.8

Pełna wersja: Cheater Byzantine
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam. Zgłaszam cheatera o nicku: Byzantine chodzi po wodzie i ma killaure nie da się go zabić każdego zabija. Persew pomocy
LUDZIE STOSUJCIE SIĘ DO WZORU SKARG! Bo nawet nie wiem jaki to serwer. Oczywiście jeżeli się dowiem to go sprawdzę.
(Jak masz dowody SS'y/FILM to możesz zawsze wstawiać).
Killereq zgłaszasz innych graczy a sam masz cheaty. Miałem z tobą solo i chodziłeś po wodzie, używałeś kill aury, fly i antiknock'a. Gadałem z tobą na skype i mówiłeś mi że masz cheaty o nazwie Flare. Gracz Poolster był z nami w konfie więc mam dowód, z resztą pełno graczy spamiło na czacie że masz cheaty. Persew zapytaj graczy z Classic PvP to sam się dowiesz.
Ja mówiłem? Ciekawe kto to mówił... Może dowód daj co? Bo ja mam nagranie kto co mówił kozaku
Kilerq załatwie ci Bana panie Reddnox z dowodami nie problem mam je na Komputerze
Nie nabijajcie sobie tu postow.

@Killereq zastosuj sie do Wzoru Skarg:

Twój nick:
     Powód:
     Serwer, na którym się to wydarzyło:
     Godzina,data:
     Krótki opis sytuacji:
     [Obowiązkowy] Dowód winy: ( screenshot , filmik )
Killereq moim dowodem jest gracz o nicku Poolster który był z nami w konfie i wszystko słyszał co mówiłeś kozaku
Tak sam miał cheaty ale ok... I to ja Was się pytałem ,czy macie flare. A zresztą dowód jest ; ) więc?