01-06-2015, 08:18 PM
Witam. Zgłaszam cheatera o nicku: Byzantine chodzi po wodzie i ma killaure nie da się go zabić każdego zabija. Persew pomocy
Cheater Byzantine
|
01-06-2015, 08:18 PM
Witam. Zgłaszam cheatera o nicku: Byzantine chodzi po wodzie i ma killaure nie da się go zabić każdego zabija. Persew pomocy
02-06-2015, 12:35 PM
LUDZIE STOSUJCIE SIĘ DO WZORU SKARG! Bo nawet nie wiem jaki to serwer. Oczywiście jeżeli się dowiem to go sprawdzę.
(Jak masz dowody SS'y/FILM to możesz zawsze wstawiać).
03-06-2015, 01:27 AM
Killereq zgłaszasz innych graczy a sam masz cheaty. Miałem z tobą solo i chodziłeś po wodzie, używałeś kill aury, fly i antiknock'a. Gadałem z tobą na skype i mówiłeś mi że masz cheaty o nazwie Flare. Gracz Poolster był z nami w konfie więc mam dowód, z resztą pełno graczy spamiło na czacie że masz cheaty. Persew zapytaj graczy z Classic PvP to sam się dowiesz.
04-06-2015, 04:38 PM
Ja mówiłem? Ciekawe kto to mówił... Może dowód daj co? Bo ja mam nagranie kto co mówił kozaku
08-06-2015, 10:55 AM
Kilerq załatwie ci Bana panie Reddnox z dowodami nie problem mam je na Komputerze
Nie nabijajcie sobie tu postow.
@Killereq zastosuj sie do Wzoru Skarg: Twój nick: Powód: Serwer, na którym się to wydarzyło: Godzina,data: Krótki opis sytuacji: [Obowiązkowy] Dowód winy: ( screenshot , filmik )
18-06-2015, 07:11 PM
Killereq moim dowodem jest gracz o nicku Poolster który był z nami w konfie i wszystko słyszał co mówiłeś kozaku
19-06-2015, 10:49 AM
Tak sam miał cheaty ale ok... I to ja Was się pytałem ,czy macie flare. A zresztą dowód jest ; ) więc?
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|