Twój nick: honest
Data i godzina nadania kary: 10.09.2017 9.10
Opis sytuacji: Gościu mi napisał, ze mam huzunke i odpisalem mu ze mam XD a tu dostalem bana xDD
Wytłumaczenie: To co wyżej. Ja nigdy nie miałem huzuni xD Nawet nie wiem jak to pobrać XD. A tu pierwszy raz ban za jakieś cheaty których nie mam xDD
Powód kary (ScreenSHot, filmik):
https://zapodaj.net/640b5a29b02cc.png.html
Nie po to kupuje tam vipa i pisze skargi, żeby mieć huzuni XDD
Przyznanie się do wspomagaczy nawet w żartobliwy sposób jest karalne.
Wiele osób tak robi a nikt ich nie banuje...
@up
Ponieważ administrator afczy lub go wgl tam nie ma.
Pozostaje czekać na wypowiedź szumka.
No ale tam tylko najczęściej zjarany jest aktywny. Gdyby było tak, że nawet w żartach ktoś odpowie komuś, że ma coś to już by połowy serwa nie było tam..
Zjarany tez ma obowiazek banowac za to. Skoro wiele osob to robi to mozesz zglosic na forum i tez ich zbanuje.
Moze pozwole sobie wstawic logi:
[09:07:42] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Swiezak I] Rednake ? jak ci po karze soja to ja
[09:07:44] [Client thread/INFO]: [CHAT] [PvP Kits] szumielxd_ uzyl Phantoma! od tej pory moze latac!
[09:07:44] [Client thread/INFO]: [CHAT] [PvP Kits] Uzyles swoich umiejetnosci!
[09:07:44] [Client thread/INFO]: [CHAT] [PvP Kits] Masz 5 sekund left przed koncem latania
[09:07:45] [Client thread/INFO]: [CHAT] [PvP Kits] Masz 4 sekund left przed koncem latania
[09:07:46] [Client thread/INFO]: [CHAT] [PvP Kits] Masz 3 sekund left przed koncem latania
[09:07:47] [Client thread/INFO]: [CHAT] [PvP Kits] Masz 2 sekund left przed koncem latania
[09:07:48] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Helper Zjarany12xD -> Ja] banujemy za przyznanie?
[09:07:48] [Client thread/INFO]: [CHAT] [PvP Kits] Masz 1 sekund left przed koncem latania
[09:07:50] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Swiezak I] Rednake ? to ja ja jestem duch
[09:07:55] [Client thread/INFO]: [CHAT] [BOG] VIP++ : honest123 ? xray mam tez na pvp i co jeszcze?
[09:07:58] [Client thread/INFO]: [CHAT] [BOG] VIP++ : honest123 ? xDD
[09:08:02] [Client thread/INFO]: [CHAT] ----------------------------------------------------
[09:08:02] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Info] Odblokuj dostep do wszystkich Klas oraz BOSKI SET!
[09:08:02] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Info] Zamow range VIP! Wyslij sms:
[09:08:02] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Info] PVP2.TWOJNICK na numer 92045
[09:08:02] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Info] Koszt 24,60 wiecej info: /VIP
[09:08:02] [Client thread/INFO]: [CHAT] ----------------------------------------------------
[09:08:02] [Client thread/INFO]: [CHAT] Zaaczarowanaa, Zjarany12xD
[09:08:06] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Helper Zjarany12xD -> Ja] SZUMIEL
[09:08:12] [Client thread/INFO]: [CHAT] [PvP Kits] Zabiles Milciaks i otrzymales 2 Monet + 6 exp! (x2)!
[09:08:12] [Client thread/INFO]: [CHAT] [PvP Kits] Milciaks zostal zamordowany przez szumielxd_!
[09:08:13] [Client thread/INFO]: [CHAT] [BOG] VIP++ : honest123 ? widzialem slady xd
[09:08:14] [Client thread/INFO]: [CHAT] [PvP Kits] Zabiles marciNZ1339 i otrzymales 2 Monet + 6 exp! (x2)!
[09:08:14] [Client thread/INFO]: [CHAT] [PvP Kits] marciNZ1339 zostal zabity przez szumielxd_!
[09:08:14] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Swiezak I] Rednake ? honest123 to ja ja jestem duch
[09:08:17] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Gracz] Helper szumielxd_ ? Zjarany12xD tak
Tak jakos nie bardzo jest tu napisanie "tak"
Nawet pozwoliles sobie napisac cale zdanie: "[BOG] VIP++ : honest123 ? xray mam tez na pvp i co jeszcze?"
Xd ja myslalem ze to chodzilo o to ze huzuni ze niby mam i napisalem tak a ty o to ze xray mam to napisalem jak ktoś ciągle pisze ze coś mam xd. a xray na pvp to nieprzydatna rzecz po pierwsze a po drugie nie ma sensu tego mieć i tego nie mam xD a to na końcu co jeszcze to się domyśl.

to nawet na mocne żarty nie było. XD więc za bardzo nie rozumiem za co ban xD
A mialem banowac za mocne zarty? Moge miec huzunke ale z niej nie korzystac a i tak bana zgarne. Wiec ban sluszny. Ale ze wspierasz serwer i cos tam zglaszales graczy to przeczytaj ladnie regulamin a pozniej mi o nim opowiedz w skrocie. Wtedy dostaniesz ub. Ale nastepnego ub juz nie bedzie
ok gdzie ci to powiedzieć?
Wiadomość wygenerowana automatycznie !
Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją McSurvi.pl
Pozdrawiamy!