McSurvi.pl Network Serwery Minecraft 1.8

Pełna wersja: Coś okropnego!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Co się dzieje? na lobby gdy wejde moge niszczyc kwiaty ! na pvp, spawn jest w texasie w jaskini i tam gościu zabija i żelaznych i diaxowych 1 ruchem!.... i cały czas jest noc! ..... 
Na PVP Classic na spawnie mapy Texas "kampi" teraz Admin... ubił mnie już 5 razy... z rzędu.
(23-05-2015, 06:17 PM)CharmyBee99 napisał(a): [ -> ]Na PVP Classic na spawnie mapy Texas "kampi" teraz Admin... ubił mnie już 5 razy... z rzędu.

ale ty masz w nicku charmybee99   xdd
Niestety sa liczne bledy,bugi na serwerze ktore utrudniaja,psuja lub ulatwiaja nam gre.Przypuszczam ze w najblizszym czasie wiekszosc tych bledow,bugow zostanie naprawiona lub usunieta
Z tym spawnem fakt był problem, lecz już zostało to przeze mnie naprawione. Co do reszty jeżeli będą to je naprawimy.
Jak coś kiedy pisałem tamtego posta to na PVP Classic był zepsuty portal. Ale nie wiem czy już naprawiony.
(23-05-2015, 09:05 PM)MrVivoX napisał(a): [ -> ]Niestety sa liczne bledy,bugi na serwerze ktore utrudniaja,psuja lub ulatwiaja nam gre.Przypuszczam ze w najblizszym czasie wiekszosc tych bledow,bugow zostanie naprawiona lub usunieta