McSurvi.pl Network Serwery Minecraft 1.8

Pełna wersja: UnBan
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Twój nick: I_LoVe_GiRlS
Data i godzina nadania kary: 2017-04-25 około 16:00
Opis sytuacji: nie słusznie dany ban przez 1Julia1
Wytłumaczenie: Grałem na surwiwal i dedłem typka bez seta zabiłem go z kosy zagłady mająca 25lvl ostrość a on był bez seta więc nie dziwne, że go zabiłem jednym ciosem, a on to najprawdopodobniej nagrał i napisał, że mam kill aure (co jest nie prawdą) wtedy weszła 1Julia1 i dała mi bana nie sprawdzając mnie -_- mocno się wkurzyłem bo wydałem 90zł na excalibura.
Powód kary : niby cheaty :/
Zgłosił mi Cię gracz.
Powiedział, że posiadasz antykoncka i ukradłeś mu itemy. Więc wzięłam vanisha i się tepnełam do ciebie. Ktoś Cię bił i nie odlatywałeś. Sama Cię uderzyłam kosą i nie odleciałeś więc zbanowałam.
(25-04-2017, 02:49 PM)1julia1 napisał(a): [ -> ]Zgłosił mi Cię gracz.
Powiedział, że posiadasz antykoncka i ukradłeś mu itemy. Więc wzięłam vanisha i się tepnełam do ciebie. Ktoś Cię bił i nie odlatywałeś. Sama Cię uderzyłam kosą i nie odleciałeś więc zbanowałapo 
Po pierwsze tam są cofki jak podskoczysz to nie odlecisz Wink ale możesz się zbugować w powietrzu po drugie ja go dedłem więc jak mu mogłem ukraść ity?! a po trzecie sama pisałaś, że "Administracjia nie ponosi odpowiedzialności za stracone itemy" Więc proszę Cię o unban lub sprawdzenie mnie. Jak nie wierzysz z tymi cofkami to Ci pokaże Wink Pozdrawiam
Okej, więc Cię sprawdzę.
Zaproś mnie na skype julka.julka009
Napisz, że przyszedłeś na sprawdzanie iż zostałeś niesłusznie zbanowany <TwójNick>.
Jeśli będziesz czysty dostaniesz ub. Jeśli będzie dzisiejsza data modyfikacji ub nie dostaniesz.
(25-04-2017, 06:48 PM)1julia1 napisał(a): [ -> ]Okej, więc Cię sprawdzę.
Zaproś mnie na skype julka.julka009
Napisz, że przyszedłeś na sprawdzanie iż zostałeś niesłusznie zbanowany <TwójNick>.
Jeśli będziesz czysty dostaniesz ub. Jeśli będzie dzisiejsza data modyfikacji ub nie dostaniesz.

Już Cię zaprosiłem Wink ja na skype to "Zaruski" Smile
Odbierz zaproszenie na skype 1Julia1
Jak wrócę do domu to na pewno odbiorę zaproszenie.
Troszkę cierpliwości. Wink
dobrze
Huzuni 3.5 i data modyfikacji w versions wczorajsza.
Ub nie dostaniesz.

Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją McSurvi.pl
Pozdrawiamy!