McSurvi.pl Network Serwery Minecraft 1.8

Pełna wersja: [UNBAN]
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Twój nick: TLAUNCHER
Data i godzina nadania kary: 2017-04-17 zyje na Litwie wienc mam o 1 godz na przodu to byla gdzies 00.30 w nocy
Opis sytuacji: Ban za cheaty nadany przez RedAsPro
Wytłumaczenie: Gralem na serwer PvP Classic klepalem sie a dostalem bana (nawet niesprawdzil weszlem pod innym nickiem (TLAUCHER) zeby mnie sprawdzil bo niemialem cheatow).
Powód kary : Cheaty kturych niemialem Skype moj to norbert.wersocki dodajcie i sprawdzie.
Poddaj ss bana.
W takiej sytuacji oczekuj tylko na wypowiedź RedAsPro
Gdzie ten RedAsPro on wogule jest aktywny kiedys na forum? Bo mi nieodpisuje Sad
z Tego co wiem,albo zauważyłem RedAsPro nie posiada konta na forum,tą sprawe powinien przejąć inny admin.
Kazdy admin ma konto na forum. W koncy z czegos musial podanie pisac

wyskrobane z mojego painta za pomocą mojej marchewki
Ale faktycznie RedAsPro nie jest aktywny na forum,ktoś inny powinien się tym zająć albo powiadomić go o tym.
Ja również nie chciałabym czekać nie wiadomo ile czasu na unbana bo ktoś kto by mnie zbanował nie wchodził na forum.
Niech jakas administracja sprawdzi mnie bo RedAsPro niema albo niech ktos zawiadomi go bo dostalem bana i juz jak tydzien i wiencej godzin przeszlo jak bana mam skype moj podany tylko dodac czeba wam czekam na sprawdzanie . Dla tych ktuzi niewiedzo jaki mam skype to (norbert.wersocki)
Z racji że szanowany Redaspro nie może sprawdzić gracza to ja to zrobię, oczywiście zostaną wyciągnięte konsekwencje z tego.
Jeżeli twierdzisz że zostałeś niesłusznie zbanowany zaproś mnie na skype: nalaggg i wyślij mi wiadomość o treści:
Witam dostałem niesłusznego bana moj nick:..... ban od: RedAsPro dnia: ...... link: http://mcsurvi.pl/forum/Temat-UNBAN--13110
Jeżeli będziesz czysty otrzymasz unbana, pod warunkiem że nic nie zmieniałeś/usuwałeś w folderze .minecraft