McSurvi.pl Network Serwery Minecraft 1.8

Pełna wersja: {UnBan} _MrMinecraft_PL_
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Twój nick:_MrMinecraft_PL
Data i godzina nadania kary:2017-01-24-19:15
Opis sytuacji:zastalem zbanowany dla żartu przez ZaboreQ
Wytłumaczenie:napisalem ze nie jest jr mod a on napisał ze jest i mi to pokarze Undecided prosze mozecie mnie sprawdzici z 1000 razy tylko prosze o UB
Powód kary (ScreenSHot, filmik):Nie wiem jak zrobić z żót ekranu
(24-01-2017, 06:26 PM)_MrMinecraft_PL_ napisał(a): [ -> ]Twój nick:_MrMinecraft_PL
Data i godzina nadania kary:2017-01-24-19:15
Opis sytuacji:zastalem zbanowany dla żartu przez ZaboreQ
Wytłumaczenie:napisalem ze nie jest jr mod a on napisał ze jest i mi to pokarze  Undecided prosze mozecie mnie sprawdzici z 1000 razy tylko prosze o UB
Powód kary (ScreenSHot, filmik):Nie wiem jak zrobić z żót ekranu

Racja, zbanowałem cie ale nie dla żartów. Prosiłem żebyś podał mi skypa ale uparłeś się, że nie pisząc "rodzice zaraz przyjdą a mam kare na komputer"  a jeżeli coś miałeś, przez ten czas mogłeś usunąć Wink
ZaboreQ można sprawdzić wtedy ostatnią datę modyfikacji folderu mods więc usunięcie nic mu by nie dało. Można go sprawdzić i jeśli się okaże że nic nie usuwał ani nie miał cheatow to dać UB.
NO SUPER WIESZ ALE PRAWDE PISAŁEM MOŻE BYŚ MNIE SPRAWDZIŁ PO ZA TYM NIE WIEDZIALEM CZY JESTES JR MOD WIEC WIESZ
A TY ODRAZU BAN
Byłam przy tej sytuacji, Jr.Mod Zaboreq nie jednokrotnie powtarzał ci że jest do tego uprawniony gracze również potwierdzali. Więc nie wymyślaj, że nie wiedziałeś bo byłeś tego
świadom. A co do twojej kary na komputer to lepiej bym sie posłchała rodziców. To tyle z mojej strony.
MrMinecraft... Jeżeli to, co pisze ZaborQ jest prawdą, to rly twoja wypowiedź tutaj jest żałosna. Niestety obie wersje są inne, i nikt nikomu ( prawdopodobnie ) nic nikt nie jest w stanie udowodnić, lecz jeżeli rzeczywiście miałeś karę na komputer, to po co wchodziłeś do gry? Smile

- Odwołanie moim zdaniem do odrzucenia.
Brak aktywności ze strony zbanowanego. Odrzucam.