McSurvi.pl Network Serwery Minecraft 1.8

Pełna wersja: [SKARGA] momolek
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Twój nick:Ink
Nick Oskarżonego: momolek
Powód:Nie sprawdza graczy
Tryb, na którym się to wydarzyło: Ani #1
Godzina, data:Teraz
Krótki opis sytuacji: Juz wiekszosc graczy prosi tego momolka zeby kogos sprawdzil a on ma wszystkie w d*pie jestem pewien ze nie sprawdzil nawet 4 graczy..
[Obowiązkowy] Dowód winy: (screenshot, filmik):Gracze potwierdzą..

Ps: Zamiast sprawdzac ostatnio instalowal jakies shadery
"Gracze potwierdzą", że potwierdzą to nic nie da Smile
Ss,film
Dowód w postaci ss, filmów. Potwierdzić może każdy, ale o dowody trudniej.
Nie powiedziałbym tak jak ty Ink. Jakoś jak ja na msg pisze do monolka żeby mi pomógł albo poklepał się z kimś kogo podejrzewam o cheaty to momolek wykonuje tą czynność. Polecam czasem ładnie poprosić a nie się spinać i mówić że administracja jest do miejsca wydalania resztek niestrawionego pokarmu ;-;
Momolek ma zepsuty mikrofon. Z pewnością , jeżeli się go poprosi o sprawdzenie , zrobi to.
Gdy gram na ani większość zgłasza czystych graczy , np. mnie , szumiela.
Trochę szacunku. Admin nie jest zawsze na wasze "widzi mi się"
Ma zepsuty mikrofon? Hmmmm cytuje słowa banana..
"Osoby które zostaną wybrane na to stanowisko MOGĄ być poproszone o kontakt z nami poprzez teamspeak (konieczny mikrofon), w celu krótkiej rozmowy. Nie masz mikrofonu? Pies Ci go pożarł lub porwało ufo? Pożycz go, kup nowy lub nie zgłaszaj podania."

Ps: Do sprawdzania mikrofon nie potrzebny Big Grin
Masz 24h na dodanie dowodu.
Jest takie cos jak team viver nam jak to się pisze xdd
Bartix ale przy sprawdzaniu teamvieverem nie widać co przegląda admin. sprawdzający ma pełną władzę nad twoim komputerem. Niektorym to się nie podoba.

wyskrobane z mojej marchewki, za pomocą painta ^,^
(24-01-2017, 07:32 PM)_szumielxd_ napisał(a): [ -> ]Bartix ale przy sprawdzaniu teamvieverem nie widać co   przegląda admin. sprawdzający ma pełną władzę nad twoim komputerem. Niektorym to się nie podoba.

wyskrobane z mojej marchewki, za pomocą painta ^,^

Lol o tym nie wiedziałem :x
Stron: 1 2