Witam skladam prosbe o odbanowanie mojego syna.
dawipawi
ok 16-17 23 grudnia
Syn gral sobie na serwerze i nagle dostal bana.
Syn ma 8 lat i on nie patrzy na chat a z ss'a wynika ze cos pisaliscie do niego a on tego nie zauwazyl.
Dam Ss'a + zamowilem synowi tam cos za 25zl chyba jakis boski rog mocy i jest on maly takze mysle ze problemu nie bedzie z odbanowaniem z gory dziekuje.Ps 24 Grudnia byla skladana prosba o odbanowanie.
[
attachment=1474]
Zaczekaj na wypowiedź Omexii :3
Jestem za ubem dla tego gracza ponieważ ma on 8 lat no i jest mi go szkoda a teraz pewnie biedny płacze I jako prezent od ciebie Omexia powinien dostać uba bardzo prosze :c Wybacz mu że nie czytał chatu
"Jeżeli zostałeś zbanowany na serwerze McSurvi.pl możesz ubiegać się o zdjęcie blokady konta do 7 dni od jej założenia"
tak jest napisane w instrukcji "unbana". Ale liczę ,że (za kilka dni będą nowi jr.mod) administracja lub omexia zdejmie bana.
Moim zdaniem to jest sporo naciągane. Po pierwsze wątpię że to pisała osoba dorosła ze względu że nie pisał polskich znaków, powtarzał wyrazy itp. I autor wątku pisał nazwę "boski róg mocy" a myślę że rodzic nie zwraca uwagi na takie nazwy. Po drugie dawipawi ogarnia chat tak że nie wygląda na ośmioletnie dziecko. Oczywiście to jest moja opinia ;-;
Ciasteg popieram twoją wypowiedź, jednak proponuje aby ktoś porozmawiał z jego opiekunem przez ts3 lub skype. A sam w wieku 11 lat poprosiłem tatę o 'Miecz Dusz" ;-;
(02-01-2017, 08:47 PM)Ciesteg napisał(a): [ -> ]Moim zdaniem to jest sporo naciągane. Po pierwsze wątpię że to pisała osoba dorosła ze względu że nie pisał polskich znaków, powtarzał wyrazy itp. I autor wątku pisał nazwę "boski róg mocy" a myślę że rodzic nie zwraca uwagi na takie nazwy. Po drugie dawipawi ogarnia chat tak że nie wygląda na ośmioletnie dziecko. Oczywiście to jest moja opinia ;-;
A Banan jak pisze? Z znakami?
Nie każdy ma obowiązek.
Ps.: już za Omexię poproszę nie udzielajcie się skoro nie jesteście zamieszani w sprawę.
@Dawipawi Na serwerze obowiązuje sprawdzanie, czy dana osoba nie ma nielegalnego oprogramowania, które ułatwia grę i to normalne. Widocznie Pana syn nie zauważył wiadomości podanej na czacie przez jednego z moderatorów serwera. Zwykle dają na odpisanie kilka minut. Wystarczy poczekać aż w tym wątku napisze jakiś moderator (są oznaczeni zielonym kolorem na forum i serwerze).
Autora zapraszam na Skype: acetea74
Niech się do mnie zgłosi, a najlepiej, pierw niech poinformuje mnie na Facebook'u, jeśli jest taka możliwość. Oto link>
https://www.facebook.com/Omciaq
A można tez porównać IP z innym forumowiczem który ma 7 lat może maja te same IP?
Bartix nwm czy ogarnales ale jakby tak bylo to by mial bana na ip a nie za czity
wyskrobane z mojej marchewki, za pomocą painta ^,^