Dołącz do HYPIXEL.PL (połączony serwer MCSURVI + MINEFOX + MINESERVER)!

Witaj, Gość
Musisz się zarejestrować przed napisaniem posta.

Login/Adres e-mail:

Hasło

Szukaj na forum

(Zaawansowane szukanie)

Statystyki
» Użytkownicy: 18,387
» Najnowszy użytkownik: izgvka
» Wątków na forum: 19,815
» Postów na forum: 93,497

Pełne statystyki

Użytkownicy online
Aktualnie jest 485 użytkowników online.
» 0 Użytkownik(ów) | 482 Gość(i)
Applebot, Bing, Google

Ostatnie wątki
Aleksglo2018
Zamknięcie Serwera McSurv...

Forum: Ogłoszenia
Ostatni post: Aleksglo2018
13-04-2026, 03:55 AM
» Odpowiedzi: 22
» Wyświetleń: 79,670
llkt
Kowal Kości

Forum: Serwery Survival / EasyHardcore
Ostatni post: llkt
06-10-2021, 05:28 PM
» Odpowiedzi: 0
» Wyświetleń: 2,430
Kiciek37
Dom seniora

Forum: KOSZ
Ostatni post: Kiciek37
08-06-2021, 11:53 AM
» Odpowiedzi: 1
» Wyświetleń: 10,425
Kiciek37
Shazikx

Forum: Archiwum
06-06-2021, 02:53 PM
» Wyświetleń: 10,061
_Quinlann_
Propozycja [KitPvP]

Forum: Serwery PVP
Ostatni post: _Quinlann_
05-06-2021, 11:48 PM
» Odpowiedzi: 0
» Wyświetleń: 2,287
Kiciek37
problem z wpłata psc na p...

Forum: Problemy
04-06-2021, 08:30 AM
» Wyświetleń: 4,297
Kiciek37
propozycje na dodanie/zmn...

Forum: Serwery Survival / EasyHardcore
03-06-2021, 10:15 PM
» Wyświetleń: 2,218
Kiciek37
Zdrowa karma dla psa

02-06-2021, 07:30 PM
» Wyświetleń: 2,357
Kiciek37
Skarga

Forum: Archiwum
18-05-2021, 10:31 AM
» Wyświetleń: 2,353
Kiciek37
Skarga

18-05-2021, 10:01 AM
» Wyświetleń: 2,162

[Problem]
Napisane przez: Missiakowaa - 02-02-2017, 12:18 PM - Forum: Problemy - Odpowiedzi (6)

Nick z gry : Missiakowaa
No udało mi się wpisać a teraz piszę że mam potwierdzić email, a gdy wchodzę na pocztę to nic nie dostaję ?         

Wydrukuj tę wiadomość

Lvl mi się wyzerował.
Napisane przez: Quarantino - 02-02-2017, 11:55 AM - Forum: KOSZ - Odpowiedzi (1)

Dzisiejszego dnia wchodzę na gre pisze na chacie a tam koło mojego nicku lvl 0.
Jeszcze wczoraj miałam 122 aczkolwiek nie mam skrinshota na to. Przeszukiwałam zapisane zdjęcia ekranu i mam tylko z lvl 119,mam nadzieje że przywrócicie mi mój dawny lvl.
dowód: https://zapodaj.net/6db1ccb17a31a.png.html
Ponowna sytuacja mam nadzieje na przywrócenie lvl-a.

Wydrukuj tę wiadomość

Sklepy na skyblosku.
Napisane przez: Quarantino - 02-02-2017, 11:22 AM - Forum: Serwery SkyBlock - Odpowiedzi (1)

Mój nick Quarantino.
Dzień dobry wszystkim czytającym ten post. Smile
Jest pewien błąd na skyblocku,ponieważ w sklepie na spawnie można kupić proch za 75 money i dostaje się tego 32.
A gdy się tepniemy na strefevip i pójdziemy za siebie do starego sklepu na tamtym 2 spawnie możemy ten proch sprzedać w cenie 35 money za 5 prochu.Jest to trochę zbyt łatwy zarobek ponieważ gracze nie musząc nic praktycznie robić zarabiają po kilkanaście tysięcy za jeden eqwipunek. Tutaj skrinshoty w celu potwierdzenia.
1. sklep na spawnie:  http://prntscr.com/e3ima7    2. sklep za strefą vip znajdujący się na starym spawnie: http://prntscr.com/e3im3x
Mam nadziej na szybką odpowiedz od adminów Smile

Wydrukuj tę wiadomość

Ban Za Killaure V2
Napisane przez: unblanted - 02-02-2017, 09:41 AM - Forum: KOSZ - Odpowiedzi (1)

Mój Nick: UnblanTed
Opis: Chcę wbić na serwer i nie moge bo mam bana za killaure z niewiadomego powodu jak wczoraj wbilem na serwer o godzinie 13 około nie pamiętam
Dowód: Możecie sprawdzić kto był bo ja na pewno nie

Wydrukuj tę wiadomość

Sad Creative 1
Napisane przez: ariaf - 02-02-2017, 08:01 AM - Forum: Serwery Creative - Odpowiedzi (5)

Serwer Creative 1 nie działa Sad

Wydrukuj tę wiadomość

Video Zgłoszenie gracza za wyzywanie.
Napisane przez: JaJestemZWami - 01-02-2017, 11:35 PM - Forum: KOSZ - Odpowiedzi (1)

Chcę złożyć skargę na gracza _seat124___ Wyzywał mnie na serwerze. Jako iż jestem jednym z bardziej znanych graczy z powodu na styl gry jaki preferuje to niektórzy próbowali mnie obronić ale też niestety przeklinali. Proszę aby oszczędzić dla nich kary. Jak już widzieliście na poprzednim zgłoszeniu screeny się nie przesyłają dla mnie na żaden hosting. Zawsze pokazuje że zdj się nie wgrało ale jest. Dlatego dałem ten oto film na yt który link dam na dole.

PS:
*Jak nie chcecie aby był ten link tutaj usuńcie post.
*Nie naprawiajcie bugu który pozwala na bycie gąbką na każdej mapie. Proszę :< Niektórzy gracze tylko dlatego grają bo są w klanie gąbek i jak klan upadnie to będzie sporo graczy mniej na tym trybie a chyba nie chodzi o to aby tryb upadł. Wielu graczy również trenuje aby dołączyć do naszego teamu!
*Naprawcie bug gry na farmie który pozwala być niewidzialnym dla doniczki. Jest on od dłuższego czasu. Konkretnie jak zablokowaliście możliwość wyboru tego bloku aby gracze nie grali tym blokiem na innych mapach. Chodzi o ten bug co wykorzystałem na filmie.
*Dla mnie na rękę było by wysłać scr bo byście nie dowiedzieli się o tym bugu z wyborem gąbki.

https://www.youtube.com/watch?v=6f7REwEIQmg

Z poważaniem dowódca klanu głąbek <3

Wydrukuj tę wiadomość

Ban Za killaure?
Napisane przez: unblanted - 01-02-2017, 08:54 PM - Forum: Serwery Survival / EasyHardcore - Odpowiedzi (1)

Nick: UnblanTed
Opis zdarzeń: wbijam dzis na serwer jak co dzień i tu nagle nwm czemu mam bana za killaure próbowałem dalej wbić na serwer ale sie nie dało więc proszę o wytłumaczenie tego buga/błędu serwera i odbanować mnie z powodu killaury której nie miałem, a gram w mc bez chaków,wspomagaczy.

Wydrukuj tę wiadomość

[Skarga] Anielica
Napisane przez: Nennek1 - 01-02-2017, 08:36 PM - Forum: Archiwum - Odpowiedzi (1)

Twój nick:Fenix1357
Nick Oskarżonego:Anielica
Powód:uzywanie programow trzecich
Tryb, na którym się to wydarzyło: sky-block
Godzina, data: 21:35 01.02.2017
Krótki opis sytuacji: gracz uzywal niedozwolonych programow zeby miec przewage na PVP
[Obowiązkowy] Dowód winy: (screenshot, filmik):https://www.youtube.com/watch?v=awN4aEEmnkA&feature=youtu.be

Wydrukuj tę wiadomość

Sklepy pluginowe [sky-block]
Napisane przez: Nennek1 - 01-02-2017, 07:23 PM - Forum: Serwery SkyBlock - Odpowiedzi (3)

Witam, chcialbym porozmawiac o sklepach na plugin (tabliczki) nie sa one dostepne dla graczy na sky-block'u lecz moglyby byc. Powody:
-szybkie i latwiejsze zarabianie.
-nie ma oszustw pomiedzy sprzedawca oraz kupujacym.
-sprzedawca nie musialby chodzic po wyspach tylko po to aby dac kupujacemu rzecz warta np. $300.
-sprzedawanie bedzie latwiejsze (sprzedaje sie rzeczy nie potrzebne, ktore moga sie przydac innej osobie ktorych nie ma na /warp sklep,lub sprzedaz ich jest w wiekszej cenie.)
-mozna sprzedawac oraz robic cos innego w tym samym czasie.
To tak naprawde wszystko, mam nadzieje ze plugin bedzie dodany.
P.S. Nie koniecznie kazdy gracz musi miec dostep do stworzenia sklepu.
Nick w MC: Fenix1357

Wydrukuj tę wiadomość

Kolejna propozycja
Napisane przez: kokobongo - 01-02-2017, 07:11 PM - Forum: Serwer FreeBuild - Odpowiedzi (7)

Witam!

Chciałbym aby na trybie FreeBuild powstały areny 1vs1 gdzie gracze nie będą tracić itemów , po prostu na czas walki one będą chwilowo znikały i pojawi sie specjalny ekwipunek.
Każdy będzie mógł zawalczyć wchodząc na ową arenę komendą np. /join arena 1 (jedynka to numer areny ale oczywiście może ich być więcej).
Narazie nic mi nie przychodzi do głowy więcej ale jak coś w tej sprawie wymyśle to napiszę poniżej.

Dziękuje Big Grin
Pozdrawiam

Wydrukuj tę wiadomość