Dołącz do HYPIXEL.PL (połączony serwer MCSURVI + MINEFOX + MINESERVER)!

Witaj, Gość
Musisz się zarejestrować przed napisaniem posta.

Login/Adres e-mail:

Hasło

Szukaj na forum

(Zaawansowane szukanie)

Statystyki
» Użytkownicy: 18,387
» Najnowszy użytkownik: izgvka
» Wątków na forum: 19,815
» Postów na forum: 93,497

Pełne statystyki

Użytkownicy online
Aktualnie jest 536 użytkowników online.
» 0 Użytkownik(ów) | 532 Gość(i)
Applebot, Bing, Google, Yandex

Ostatnie wątki
Aleksglo2018
Zamknięcie Serwera McSurv...

Forum: Ogłoszenia
Ostatni post: Aleksglo2018
13-04-2026, 03:55 AM
» Odpowiedzi: 22
» Wyświetleń: 79,695
llkt
Kowal Kości

Forum: Serwery Survival / EasyHardcore
Ostatni post: llkt
06-10-2021, 05:28 PM
» Odpowiedzi: 0
» Wyświetleń: 2,436
Kiciek37
Dom seniora

Forum: KOSZ
Ostatni post: Kiciek37
08-06-2021, 11:53 AM
» Odpowiedzi: 1
» Wyświetleń: 10,439
Kiciek37
Shazikx

Forum: Archiwum
06-06-2021, 02:53 PM
» Wyświetleń: 10,066
_Quinlann_
Propozycja [KitPvP]

Forum: Serwery PVP
Ostatni post: _Quinlann_
05-06-2021, 11:48 PM
» Odpowiedzi: 0
» Wyświetleń: 2,295
Kiciek37
problem z wpłata psc na p...

Forum: Problemy
04-06-2021, 08:30 AM
» Wyświetleń: 4,301
Kiciek37
propozycje na dodanie/zmn...

Forum: Serwery Survival / EasyHardcore
03-06-2021, 10:15 PM
» Wyświetleń: 2,223
Kiciek37
Zdrowa karma dla psa

02-06-2021, 07:30 PM
» Wyświetleń: 2,365
Kiciek37
Skarga

Forum: Archiwum
18-05-2021, 10:31 AM
» Wyświetleń: 2,358
Kiciek37
Skarga

18-05-2021, 10:01 AM
» Wyświetleń: 2,169

[Skarga] Merdarion
Napisane przez: Steryd12 - 11-05-2017, 12:24 PM - Forum: Archiwum - Odpowiedzi (2)

Nazwa Oskarżonego : Merdarion
Serwer : Creative 3
Data : 2017-05-11
Oskarżenie : Wyzywanie że '' wyrucha '' moją i jakiegoś innego gracza '' starą '' i siostrę , '' o ile je mamy ''

Załączone pliki Miniatury

Wydrukuj tę wiadomość

Ostatnia komenda psuje gre
Napisane przez: raki123 - 10-05-2017, 05:13 PM - Forum: Problemy - Odpowiedzi (1)

ostatnio dodano plugin ktory bardzo przeszkadza w rozgrywce a dokladnie zakaz uzywania 2 komend pod rzad
bardzo duzy problem to robi np na pvp classic gdzie jak atakuje cie cziter a ty probojesz uciec piszesz /spawn
a tu pisze ze nie mozesz uzyc tej komendy i nie mozesz tez uciec przed cziterem co konczy sie twoja smiercia
dzis lub wczoraj dodano ten plugin a umarlem przez niego juz 4 razy prosze o naprawienie tego problemu

Wydrukuj tę wiadomość

[skarga] Xx_hardkor_xX
Napisane przez: saare - 10-05-2017, 05:10 PM - Forum: Archiwum - Odpowiedzi (1)

Twój nick:Saare
  Nick Oskarżonego: Xx_hardkor_xX
  Powód: cheater
  Tryb, na którym się to wydarzyło: freebuild
  Godzina, data:19;00 10,05,2017
  Krótki opis sytuacji: latal na fly, jak kilka innych osob i cos jeszcze (jakis speedatak)
  [Obowiązkowy] Dowód winy: (screenshot, filmik):

był wiekszy ss ale nie moge wrzucic tak duzego zdj ;-;

Wydrukuj tę wiadomość

[UNBAN]
Napisane przez: Co1ney1337 - 10-05-2017, 04:40 PM - Forum: Archiwum - Odpowiedzi (3)

---------------------------------------------
Twój nick:Co1ney1337
Data i godzina nadania kary: 2017-05-10
Opis sytuacji: Dostalem bana podczas rozgrywki (niesłusznego ponieważ niemialem cheatow) i proszę o sprawdzenie
Wytłumaczenie:nie posiadalem zadnych cheatow (bana nadal Kristeeee i proszę żeby on mnie sprawdził)
Powód kary : Cheaty(których nie mialem)
----------------------------------------------

Wydrukuj tę wiadomość

UNBAN {ts.mcsurvi.pl} [Prosze o zamknięcie wątku] Pozdrawiam
Napisane przez: AguarNieJaguar - 10-05-2017, 04:04 PM - Forum: Archiwum - Odpowiedzi (3)

Twój nick:AguarNieJaguar
Data i godzina nadania kary Poniedziałek nie wiem która godzina
Opis sytuacji:Zostałem zbanowany za wielokotne podszywanie się pod administracje żałuje a zależy mi na UB
Wytłumaczenie::Zostałem zbanowany za wielokotne podszywanie się pod administracje żałuje robiłem to lecz już nie będe i prosze o UB
JEŚLI POTRZEBNE SĄ JESZCZE JAKIEŚ INFORMACJE TO PISZCIE NA DOLE

Wydrukuj tę wiadomość

Nie działające ramki na przedmioty
Napisane przez: Uukihiro - 10-05-2017, 03:39 PM - Forum: Serwery Creative - Odpowiedzi (3)

Dzień dobry. Chciałbym się zapytać jak i coś zasugerować oraz zachęcić do dyskusji na tematy tu poruszone. Na cr2 gram od początku pierwszego wejścia na McSurvi, ale już pomijając fakt anty spamu, który nie działa jak trzeba i tylko utrudnia życie oraz graczy, którzy doprowadzają do nerwów, chciałbym poruszyć temat, który zapewne nie wniesie dużo, ale chcę pokazać jak graczom to przeszkadza. Już chyba z 3 czy 4 raz jest zmieniony interfejs czatu. Proszę zdecydujcie się bo to zaczyna denerwować, przyzwyczaisz się do interfejsu jednego czatu, a za trzy dni będzie nowy ponieważ KTOŚ nie umie się zdecydować. Ale to takie wprowadzenie. Przejdźmy do tematu.
Jeżeli macie czas na zmienianie czatu (wiem, że to siły wyższe, Bóg i te sprawy każe to robić)  to zróbcie coś z znikającymi ramkami na przedmioty. Ramki na przedmioty to podstawa w dekorowaniu. Gdzieś czytałem również temat, w którym gracz wypowiedział się na ten temat tyle, że nie pamiętam czy to było tu czy na forum mineserwera. Rozumiem, że to może być wina pluginów i tych skomplikowanych serwerowych technologii, na których niestety się nie znam.

Ale przejdźmy już do faktu zablokowanych dozowników, lejów itd.
Jaki cel jest w blokowaniu dozowników czy lejów? Od lagowanie serwera? W sumie nawet nie ważne czemu. Tyle, że nie jestem pewien czy ta blokada cokolwiek daje. Dozowników nadal da się użyć stawiając leje nad dozowniki i wrzucenie coś do tych dozowników przez lej. W rezultacie potki niewidzialności również działają.

Potki niewidzialności i strzelanie w działki z łuków lub zalewanie działek
Potki niewidzialności działają również jeżeli podejdziemy do gracza i w niego rzucimy potką. W taki sposób możemy robić praktycznie wszystko co się nam zamarzy.

Gadżety vip
Od pewnego czasu wprowadzono gadżety dla vipa. Osoby z vipem przez to zrobiły się naprawdę złośliwe (oczywiście będąc na vanishu). O ile istnieje komenda /p deny * o tyle, że nie każdy chce denować wszystkich tylko przez jednego gościa zaczepiającego tymi gadżetami. A już tak dla wyjaśnienia "Jak vip może zaczepiać". A no tak, że używa magnezu TNT czy fajerwerek co czasem naprawdę przeszkadza, nawet bardziej niż pewien gość, który spami mi ciągle sms'ami

Anty spam
Już nie będę poruszać funkcji anty-spamu bo o wszystkim powiedział kolega w tym wątku i pomimo faktu, że admin miał coś z tym zrobić to ja osobiście nie widzę żadnych zmian. Spam na czacie nadal jest, a zgłaszanie osobnika spamującego nic nie da bo zmieni nick i znów zacznie spamić. http://mcsurvi.pl/forum/Temat-ZMIANY-Cre...adaj%C4%85

No i tutaj zakończmy ten temat. Nie proszę o zmianę tego wszystkiego tylko informuję o rzeczach, które wkurzają wielu graczy.

W sumie to bardziej wnerwia niż reklama w ostatnim momencie kiedy ma się wyjawić tajemnica w Ukrytej Prawdzie czy dzwoniący partner do ciebie po pracy i mówiący "zrób mi żarcie bo głodny jestem".

Dzięki za przeczytanie moich wypocin.

Wydrukuj tę wiadomość

Wulgaryzmy
Napisane przez: Tygryska18 - 10-05-2017, 03:26 PM - Forum: Archiwum - Odpowiedzi (1)

Nick oskarżonego:Kappi12
Tryb:Anihilacja
Data:5.10.2017
Ss:https://zapodaj.net/f81d304d08c6d.png.html
Gracz o nicku Kappi12 używa wulgaryzmów i wyzywa graczy

SS: https://zapodaj.net/f81d304d08c6d.png.html

Wydrukuj tę wiadomość

Skarga
Napisane przez: _Tymabrk_ - 10-05-2017, 02:58 PM - Forum: Archiwum - Odpowiedzi (2)

Twój nick: _Tymbark_
  Nick Oskarżonego: TheRedHax
  Powód: Podszywanie się za helpera
  Tryb, na którym się to wydarzyło: Surviwal
  Godzina, data: około 16:40 - 16:30
  Krótki opis sytuacji: Napisał na czacie "wykryto wspomagacze u _Tymbark_ baj baj"

Wydrukuj tę wiadomość

[SKARGA] xYumi_Chanx
Napisane przez: Uukihiro - 10-05-2017, 02:53 PM - Forum: Archiwum - Odpowiedzi (2)

Twój nick: Uukkihiro
Nick Oskarżonego: xYumi_Chanx
Powód: Zalewanie działki
Tryb, na którym się to wydarzyło: creative 2
Godzina, data: około 16, dzisiaj, tj. 10 maj
Krótki opis sytuacji: Chyba nie ma co tutaj opisywać

Wydrukuj tę wiadomość

[UNBAN] McMalanka
Napisane przez: malanka - 10-05-2017, 02:38 PM - Forum: Archiwum - Odpowiedzi (2)

Twój nick:McMalanka
Data i godzina nadania kary:2017-05-10 22:30
Opis sytuacji: Ban za cheaty nadany przez MinecraftBartez
Wytłumaczenie:Nie miałem chetów tylko czułość myszki wysoką i nauczyłem się szybko klikać 1,2,3,4,5,6,7 i przycisk myszy aby zjeść zupkę
Powód kary https://zapodaj.net/449a59e608aca.png.html

Wydrukuj tę wiadomość