Dołącz do HYPIXEL.PL (połączony serwer MCSURVI + MINEFOX + MINESERVER)!

Witaj, Gość
Musisz się zarejestrować przed napisaniem posta.

Login/Adres e-mail:

Hasło

Szukaj na forum

(Zaawansowane szukanie)

Statystyki
» Użytkownicy: 18,387
» Najnowszy użytkownik: izgvka
» Wątków na forum: 19,815
» Postów na forum: 93,497

Pełne statystyki

Użytkownicy online
Aktualnie jest 500 użytkowników online.
» 0 Użytkownik(ów) | 496 Gość(i)
Applebot, Bing, Google, Yandex

Ostatnie wątki
Aleksglo2018
Zamknięcie Serwera McSurv...

Forum: Ogłoszenia
Ostatni post: Aleksglo2018
13-04-2026, 03:55 AM
» Odpowiedzi: 22
» Wyświetleń: 79,690
llkt
Kowal Kości

Forum: Serwery Survival / EasyHardcore
Ostatni post: llkt
06-10-2021, 05:28 PM
» Odpowiedzi: 0
» Wyświetleń: 2,436
Kiciek37
Dom seniora

Forum: KOSZ
Ostatni post: Kiciek37
08-06-2021, 11:53 AM
» Odpowiedzi: 1
» Wyświetleń: 10,437
Kiciek37
Shazikx

Forum: Archiwum
06-06-2021, 02:53 PM
» Wyświetleń: 10,065
_Quinlann_
Propozycja [KitPvP]

Forum: Serwery PVP
Ostatni post: _Quinlann_
05-06-2021, 11:48 PM
» Odpowiedzi: 0
» Wyświetleń: 2,293
Kiciek37
problem z wpłata psc na p...

Forum: Problemy
04-06-2021, 08:30 AM
» Wyświetleń: 4,301
Kiciek37
propozycje na dodanie/zmn...

Forum: Serwery Survival / EasyHardcore
03-06-2021, 10:15 PM
» Wyświetleń: 2,222
Kiciek37
Zdrowa karma dla psa

02-06-2021, 07:30 PM
» Wyświetleń: 2,364
Kiciek37
Skarga

Forum: Archiwum
18-05-2021, 10:31 AM
» Wyświetleń: 2,357
Kiciek37
Skarga

18-05-2021, 10:01 AM
» Wyświetleń: 2,168

UB
Napisane przez: Pikwa - 03-06-2017, 02:00 PM - Forum: KOSZ - Odpowiedzi (1)

Dostałem bana i mi moderator odpowiedział ze miałem antyknocka na blazing packu 1.8.8 wiec no to niezle a po 2, dla tego administratora polecam naciskać klawisz W podczas bicia sie a nie trzymanie go jak nie powiem co Wink Wiec no to niezła administracja hehe

Wydrukuj tę wiadomość

UB
Napisane przez: Pikwa - 03-06-2017, 01:19 PM - Forum: Archiwum - Odpowiedzi (4)

Dostałem bana za makro bo nie wiedzialem ze nie mozna ... dajcie ub nie bede juz uzywal nick Pikwa

Wydrukuj tę wiadomość

Zakup $$ Przez SMS
Napisane przez: DengerCat - 03-06-2017, 10:42 AM - Forum: Problemy - Odpowiedzi (6)

Wysłałam poprawne wszystko na numer 92510. Sprawdziłam 10 razy czy na pewno mam pieniądze i były. Czemu więc wiadomość się nie wysyła ?

Wydrukuj tę wiadomość

Cheaty
Napisane przez: SpedziuuIddc - 03-06-2017, 09:02 AM - Forum: Archiwum - Odpowiedzi (4)

Twój nick: ddc
Nick Oskarżonego: gadina011
Powód: Cheaty
Tryb, na którym się to wydarzyło: anihilacja
Godzina, data: 06-03-2017 godz 10- --
Krótki opis sytuacji: gadina011 lata se po calej mapie
[Obowiązkowy] Dowód winy: (screenshot, filmik): https://zapodaj.net/0d2569c8e0058.png.html
https://zapodaj.net/bdd14ff4301b0.png.html  olol

Wydrukuj tę wiadomość

Dowidzenia.
Napisane przez: xxSuyenne - 02-06-2017, 07:54 PM - Forum: Przedstaw się! - Odpowiedzi (10)

Ten tytuł to taki oryginalnie, co nie?

Ekhm, nie umiem pisać o sobie - w dodatku nie lubię tego robić - ale gram tu już naprawdę długo, więc świat musi mnie poznać.
  Jak już wspomniałam na wstępie gram tu długo, jeszcze gdy serwer należał do Pioruna. Przez te prawie pięć lat (a może mniej?) wydarzyło się naprawdę dużo: były wzloty i upadki, przyjaźnie, które miały być mocne i nierozerwalne, ale cóż - świat jest podły i owe przyjaźnie się zerwały, różne zauroczenia, przygody, śmieszkowanie oraz po prostu granie razem, w grupie. Bo przecież cały serwer to jedna wielka rodzina, prawda? Nie ma lepszych ani gorszych osób, a każdy musi się szanować. Ale jak ktoś kłamie w żywe oczy, to wtedy też jest to rodzina? Oczywiście, że tak, ale gdy prawda wyjdzie na jaw nic nie jest już takie samo. Myślę, że nie ma sensu się spowiadać osobom, które mnie nie znają, więc ta historia jest na inny temat.
  Pisanie tego jednego akapitu zajęło mi dziesięć minut, a kolejne? Jeśli będzie ich więcej? Wiem, że to co piszę może innych nie obchodzić oraz nudzić, ale myślę, że ta garstka osób, które są wytrwałe przeczytają to do końca i wczują się w moją sytuację. Może nie jest jakaś poważna, ale zawsze warto się wygadać. Więc jeśli nie chcesz zająć czas jakimś poczciwym ludziem, który jest cichy to wyjdź. Naprawdę nie chcę Cię tu trzymać.
  Ech, zacznijmy od tego, że swoją przygodę zaczęłam od trybu creative - tam poznałam chłopaka, naprawdę fajnego chłopaka - ale niestety nasz kontakt się załamał z powodów osobistych. Następnym był serwer Jail, gdzie poznałam jedną z administratorek mcsurvi. Była dla mnie jak przyjaciółka i ciągle jest, ale niestety nasza znajomość uległa pomniejszeniu. Nie całkowitemu zniszczeniu, ale rozłamu, który trudno jest zasklepić słowami. Moim ulubionym trybem 2-3 lata temu był Wojownicy Dusz. Zaczęłam na nim grać prawie od jego powstania i tam poznałam resztę cudownych ludzi, których niestety straciłam. Ale czasu nie da się cofnąć - trzeba iść dalej niezależnie od tego co Cię spotka, a ci, którzy odeszli nie byli Ciebie warci. I tyle.
  Za dużo razy zaczynam zdanie od jakiegoś ,,ekhm" lub ,,ech", więc teraz zacznę od ,,za". Odeszłam z mcsurvi, po prostu nie czułam się tu już swobodnie, serwer stał się dla mnie czymś obcym, a jestem jednym z graczy, którzy naprawdę grają tu długo, więc było to dziwne, iż czułam się tu jak intruz - nic nie warta mucha, którą trzeba wytępić. I odeszłam na kilka miesięcy - ale teraz wróciłam i zamierzam dać z siebie wszystko.
  Piszę to już czterdzieści minut. Czy to źle, że aż tak się wygaduję? Nie powinnam, a jednak czuję tu taki spokój, większy niż na jakimkolwiek serwerze. Czy to jest mój ,,dom"?
  Drugą rzeczą od której możemy zacząć jestem ja - książkoholiczka uwielbiająca fantasy, cicha i nie wychylająca się. Niektórzy mówią, że przemawiam jak Jezus - a przynajmniej tak jak on by to powiedział - widzę pozytywne cechy ludzi, nawet islamistów, ale to co zrobili w Manchesterze było okropne. Jak można zabić ośmioletnią dziewczynkę?
  Lubię pisać opowiadania, ale pisanie na określony temat po prostu zabija wyobraźnie. A to co piszę teraz też jest sztuką, bo wkładam w to naprawdę dużo serca. Mam trudny i wymagający styl pisania - można by powiedzieć, że monotonny, ale z każdą chwilą się to poprawia.
  Akapitów napisałam już dużo - nie stosuję ich tak, by czemuś służyły. Używam je, by pokazać, że po prostu piszę to, by się wygadać temu komputerowi i forumowiczom.
  Naprawdę nie wiem czy mogłabym dodać coś więcej, niż sięga mój umysł - to chyba wszystko. Proszę, weź sobie do serca ten wpis, na końcu włożyłam w niego bardzo dużo emocji i jest napisany z mojego małego serduszka.
 Trzymajcie się, skarby.

Wydrukuj tę wiadomość

Cześć :)
Napisane przez: MoczNami - 02-06-2017, 06:32 PM - Forum: Przedstaw się! - Odpowiedzi (12)

Cześć

Opowiem cos o sobie

Mam na ImieBig Grinominik
Mam Lat:14
Interesuje się: Piłką nożną

Mozna mnie spotkac na SkyWars Noob Smile

Wydrukuj tę wiadomość

[SKARGA] Pan_Prytolka oraz Kryu010
Napisane przez: Skillpvp123 - 02-06-2017, 06:31 PM - Forum: Archiwum - Odpowiedzi (2)

Twój nick: Skillpvp321
Nick Oskarżonego: Pan_Prytolka oraz Kryu010
Powód: Cheaty (KillAura/antyknock)
Tryb, na którym się to wydarzyło: PVP Kits
Godzina, data: 20:05
Krótki opis sytuacji: Brak
[Obowiązkowy] Dowód winy: (screenshot, filmik): https://www.youtube.com/watch?v=q0pypmn4b-A

Wydrukuj tę wiadomość

Taki troche bug (Pvp Kits)
Napisane przez: Skillpvp123 - 02-06-2017, 05:53 PM - Forum: Serwery PVP - Odpowiedzi (3)

Witom.
Sprawa dotyczy błędu mapy, chodzi o brak darmowych zup na mapie wieża.
Tutaj mniej wiecej oco chodzi : https://zapodaj.net/9b8f9c8d20da6.png.html

Wydrukuj tę wiadomość

[SKARGA] DandikPandik3
Napisane przez: Skillpvp123 - 02-06-2017, 05:43 PM - Forum: Archiwum - Odpowiedzi (2)

Nick Oskarżonego: DandikPandik3
Powód: Słowa
Tryb, na którym się to wydarzyło: Ani
Godzina, data: 19:40
[Obowiązkowy] Dowód winy: (screenshot, filmik): https://zapodaj.net/f3463259701c5.png.html

Wydrukuj tę wiadomość

[SKARGA] Pikwa
Napisane przez: Skillpvp123 - 02-06-2017, 05:03 PM - Forum: Archiwum - Odpowiedzi (5)

Nick Oskarżonego: Pikwa
Powód: Słowa
Tryb, na którym się to wydarzyło: PVP Classic
Godzina, data: 19:00
[Obowiązkowy] Dowód winy: (screenshot, filmik): https://zapodaj.net/c2f0fcecf70f7.png.html
Nwm czy za takie slowa jest ban D:

Wydrukuj tę wiadomość