| Statystyki |
» Użytkownicy: 18,387
» Najnowszy użytkownik: izgvka
» Wątków na forum: 19,815
» Postów na forum: 93,497
Pełne statystyki
|
| Użytkownicy online |
Aktualnie jest 449 użytkowników online. » 0 Użytkownik(ów) | 447 Gość(i) Bing, Google
|
| Ostatnie wątki |
Zamknięcie Serwera McSurv...
Forum: Ogłoszenia
Ostatni post: Aleksglo2018
13-04-2026, 03:55 AM
» Odpowiedzi: 22
» Wyświetleń: 79,689
|
Kowal Kości
Forum: Serwery Survival / EasyHardcore
Ostatni post: llkt
06-10-2021, 05:28 PM
» Odpowiedzi: 0
» Wyświetleń: 2,436
|
Dom seniora
Forum: KOSZ
Ostatni post: Kiciek37
08-06-2021, 11:53 AM
» Odpowiedzi: 1
» Wyświetleń: 10,437
|
Shazikx
Forum: Archiwum
06-06-2021, 02:53 PM
» Wyświetleń: 10,065
|
Propozycja [KitPvP]
Forum: Serwery PVP
Ostatni post: _Quinlann_
05-06-2021, 11:48 PM
» Odpowiedzi: 0
» Wyświetleń: 2,293
|
problem z wpłata psc na p...
Forum: Problemy
04-06-2021, 08:30 AM
» Wyświetleń: 4,301
|
propozycje na dodanie/zmn...
Forum: Serwery Survival / EasyHardcore
03-06-2021, 10:15 PM
» Wyświetleń: 2,222
|
Zdrowa karma dla psa
02-06-2021, 07:30 PM
» Wyświetleń: 2,364
|
Skarga
Forum: Archiwum
18-05-2021, 10:31 AM
» Wyświetleń: 2,357
|
Skarga
18-05-2021, 10:01 AM
» Wyświetleń: 2,168
|
|
|
| Degrad |
|
Napisane przez: FuBuKi - 18-06-2017, 10:02 PM - Forum: KOSZ
- Odpowiedzi (4)
|
 |
Od razu mówię ten post jest przeznaczony dla administracji,inne osoby niech sie nie wypowiadają w tym wątku bo to je nie obchodzi
Dnia dzisiejszego czyli 18-06-2017 zastała dziwna sytuacja,a mianowicie degrad Nystki na jr.mod :3
Wraz z Nysią po długim czasie rozmów postanowilem napisać ten wątek.
Pozwolę dać ten ss :http://prntscr.com/flc4cw
Mam kilka zastrzeżeń do tej sytuacji. ( Teraz pytanie czm ja? Ponieważ jestem jej to winien :3 )
Moim i jak zdaniem Weroniki sytacja jest śmieszna jak moje bany. Sprawa degradu jest sprawą poważną, i skoro Nystka nie wstawiła się na rozmowę to miała do tego pełne prawo,dziś jest niedziela,dzień wolny od pracy,a wiadomo administrator to też praca. Degrad napewno w ten sposób nie powinien zostać nadany.
No i teraz pewnie Nali czerwona lampa się zapaliła że Nystka mało wbija,nie wypełnia swoich obowiązków i wgl HUR DUR.
Nie oszukując Mcsurvi straciło bardzo wiele ostatnim czasem. Gracze odchodzą,gracze piszą multum wątków na temat nie dociągnięć,przykładowo gracz Raki codzienie widzię jak refeszuje swoje wątki i nadal bez skutków. Więc nie warto karać za to Nystki.
No i teraz lampa pękła. -no ale przecież helperzy robią co do nich należy.
No tak,teraz zobaczymy co będzie za 3-5 tygodni taka sama sytuacja.
No i teraz rzecz najważniejsza czyli sama Nalagx (hejty lecom)
Nalu nie oszukując tobie samej jest ciężko na tym stanowisku. Za mojej gry na WaterBlocku zmieniło się wszystko bo pisałem namolnie,a teraz nic to samo co było. No nie powiem topka pvp jest zrestartowana. Obiecałaś mi że wprowadzicie mob arene,eventy raz na ruski rok ( no cusz)
Nic.
No raczej ciebie za to winić w 100% nie można ale co to jest początek końca ;*
|
|
|
| Oszustwo kit123 |
|
Napisane przez: GrejskyyPL - 18-06-2017, 07:13 PM - Forum: Archiwum
- Odpowiedzi (2)
|
 |
GrejskyyPL
kit123
12. Zakaz oszukiwania innych graczy poprzez rzekome wymiany itemowe, czy sprzedażowe.
Godzina 20:30 Data 2017-06-18
Gracz prosił mnie cały czas o 15k pieniędzy powiedziałem ze się zgodzę za 10 staków żelaza. Dostał pieniądze ale dał mi tylko 2 staki i powiedział że więcej mi nie da powiedziałem że jeżeli mi nie da żelaza to go zgłoszę a on wyszedł z servera. Inni gracze mówili że oni podobno zostali też oszukani jednym z graczy byli np. trolus i piotrus2006 . TheHogaty i Arell też mi pisali że on oszukuje. Niestety nie mam ani screena ani nagrania bo dopiero przed chwilą dowiedziałem się że to jest wymagane. Liczę na szybką reakcję i słuszną kare. Z góry dziękuje i życzę miłego dnia.
|
|
|
| Micro Block's |
Napisane przez: crazycrafter - 18-06-2017, 03:05 PM - Forum: Serwery Creative
- Odpowiedzi (1)
|
 |
Witam. Na CV jest dużo graczy którzy nie mają VIPA a chcą mieć micro bloki i wkurzają VIPÓW aby im dali dlatego chciałbym aby dodano mikro sklepik w którym można by było zakupić takie bloki oraz bloki których się nie da zdobyć bez komend . Płaciłoby się monetami lub punktami które otrzymywałoby się za punkt przyznany od gracza za budowle bądź działkę. Aby dostać taki punkt trzeba by było zapraszać na działkę graczy do oceny działki, przyznawałoby się te punkty poprzez komendę lub maszynę podobną jak na sky Block + czyli tabliczkę, gracz by mógł wystawić na dzień lub tydzień jednemu graczowi tylko jeden punkt . Każdy punkt od gracza który to budował jest niemożliwy do przyznania chyba że innym.graczom . VIP by dostawał te punkty x2 . Jeśli gracz o takim samym IP przyznał by sobie punkt zostały by one zresetowane do zera przez administrację. Dla przykładu główka ( mikro blok) by kosztowała 5 pkt ( stawianie tych bloków zależy od zakupionej ilości) za 5 pkt otrzymuje się 5 mikro bloków. A bloki unikalne takie jak blok drzewa z jedną powierzchnią kosztuje 7 lub 10 punktów lub barrier Block kosztuję 25 punktów ze względu jego nie widzialności.
Jeśli pomysł cię się spodobał zostaw po sobie ślad dając diaxa oraz zagłosowaniu w ankiecie!
|
|
|
|