Twój nick: Czarny_Orzel
Nick Oskarżonego:Mr_olog
Powód:Okradł mnie z 10k
Tryb, na którym się to wydarzyło: Free Build
Godzina, data:20:03 12 lipca 2017 r
Krótki opis sytuacji: Byłem umówiony z Mr_olog na kupno jego działki. poszedłem do niego aby ustali wszytkie rzeczy związane z kupnem i napisał do mnie że już nie raz go okradli i żebym mu zaufał i zapłacił 10k zaliczki (działka miała całkowicie kosztowa 18k) gdy wpłaciłem mu zaliczkę, on wyszedł z serwera. Niestety nie mam dowodów (screen shotów) ponieważ to działo się za szybko i nie wiedziałem że on mnie oszuka.
Dziękuje za pomoc
Twój nick: MuffinowyPiesel
Nick Oskarżonego: 10piotrek
Powód: Reklama Swojego kanału YT
Tryb, na którym się to wydarzyło: Creative 3
Godzina, data: około 14:40 12 lipca
Krótki opis sytuacji: Gracz 10piotrek Reklamuje na chacie Kanał YT i mówi że to kanał WŁAŚCICIELA serwera!
dziwie sie ze pisze ten watek ale moim zdaniem nystka zasluguje na degrada po dzisiejszej sytuacji o ktorej zaraz powiem..
a wiec dzis odbyla sie walka o 13.00 z turnieju pvp gdzie byla nystka i jestewonrzkurea , wonrz zostal sprawdzony przed walka
po czym wygral z nystka 3:0 nystka nie umiac sie pogodzic z przegrana dala mu bana za macro bez zadnych dowodow poprostu dala mu bana co jest moim zdaniem bezsensu jestewonrzkurea to raczej aktywny gracz ktory nie gra na czitach poprostu ogarnia pvp po chwili polowa graczy zaczela bronic wonrza i obrazac nystke za to ze tak sie zachowuje i nie umie pogodzic sie z przegrana moim zdaniem nystka powinna dostac degrada bo nie zasluguje na miejsce w admi kiedy sie tak zachowuje i nie umie sie pogodzic z przegrana po calym zdarzeniu po polgodziny zamieszania udalo sie wywalczyc ub dla wonrza...
Twój nick: MuffinowyPiesel
Nick Oskarżonego: LexnayPL
Powód: Obraża (Tutaj Mnie)
Tryb, na którym się to wydarzyło: Creative 3
Godzina, data: około 13:48 12 lipca
Krótki opis sytuacji: Wszedłem właśnie na creative i patrze a LexnayPL Mnie Obraża.
On jest bogaty a niema na kwiaty.. - taki zarcik
Szukam kogoś do gry Clash Royale, głównie chodzi mi o przygarnięcie do klanu lub dołączenie do mojego - XyzPvP.
Nick : KryjQ
Pucharki : 1925 (wbije więcej, coś ostatnio wygrywam xdd)
Jestem aktywny, wbijam około 400 koronek ClanChesta.
Dobrze by było gdyby taki momol sie odezwał xdd
Mój nick: PastelSnake
Nick Oskarżonego: FFFDDDSSS
Powód: Obrażał moją zmarłą mamę, obrażał i wyzywał innym ludzi na serwerze
Tryb, na którym się to wydarzyło: Free Build
Godzina, data: ok. 11:40, 12 lipca 2017
Krótki opis sytuacji: FFFDDDSSS zaczął się kłócić z innym użytkownikiem serwera. Wtrąciłam się trochę do rozmowy, po czym FFFDDDSSS napisał coś w stylu "rucham ci matkę". Odpisałam, że jej nie mam, bo zmarła w wypadku samochodowym, a on zaczął ja obrażać.
Dowód winy: Są dwa załączniki na dole.
PS. Kiedy napisałam "ok" nie chodziło mi o to, że się z nim zgadzam, ale chciałam napisać, że wstawię posta na forum, lecz niechcący prawie wyłączyłam komputer, przez co wyłączył mi się minecraft.
Data wysłania sms: 11.07.2017
Godzina wysłania sms: 13.29
Treść wysłanego smsa:SB1.Lisek061
Numer telefonu na który wysłano sms:92045
Numer telefonu z którego wysłano sms:... Podam adminowi na priv
Serwer na którym zamówiłeś usługę: Sky Block
Twój nick na serwerze: Lisek061
Wiadomosc została wysłana na wasz e-mail ale ile można czekan na odpowiedz czekam juz 21 h ... Chce sobie zagrac na vipie ... Zapłaciłem i chce go miec...
Straciłem juz duzo $ na Sky blocku przezto ze go nie mam... Prosze o pilny kontakt i o danie mi tego vipa lub zwrot pieniedzy
Otóż. Dzisiaj 12.07.2017 grałem sobie z kolegą na serwerze.
i gracz o nicku Matthhew_Nike spamował wiadomością ''All Nie Wchodźcie Na Ten Serwer" czy coś w tym stylu :/ tu już mam screena dziękuję.