Dołącz do HYPIXEL.PL (połączony serwer MCSURVI + MINEFOX + MINESERVER)!

Witaj, Gość
Musisz się zarejestrować przed napisaniem posta.

Login/Adres e-mail:

Hasło

Szukaj na forum

(Zaawansowane szukanie)

Statystyki
» Użytkownicy: 18,387
» Najnowszy użytkownik: izgvka
» Wątków na forum: 19,815
» Postów na forum: 93,497

Pełne statystyki

Użytkownicy online
Aktualnie jest 421 użytkowników online.
» 0 Użytkownik(ów) | 418 Gość(i)
Applebot, Bing, Google

Ostatnie wątki
Aleksglo2018
Zamknięcie Serwera McSurv...

Forum: Ogłoszenia
Ostatni post: Aleksglo2018
13-04-2026, 03:55 AM
» Odpowiedzi: 22
» Wyświetleń: 79,679
llkt
Kowal Kości

Forum: Serwery Survival / EasyHardcore
Ostatni post: llkt
06-10-2021, 05:28 PM
» Odpowiedzi: 0
» Wyświetleń: 2,433
Kiciek37
Dom seniora

Forum: KOSZ
Ostatni post: Kiciek37
08-06-2021, 11:53 AM
» Odpowiedzi: 1
» Wyświetleń: 10,427
Kiciek37
Shazikx

Forum: Archiwum
06-06-2021, 02:53 PM
» Wyświetleń: 10,063
_Quinlann_
Propozycja [KitPvP]

Forum: Serwery PVP
Ostatni post: _Quinlann_
05-06-2021, 11:48 PM
» Odpowiedzi: 0
» Wyświetleń: 2,289
Kiciek37
problem z wpłata psc na p...

Forum: Problemy
04-06-2021, 08:30 AM
» Wyświetleń: 4,298
Kiciek37
propozycje na dodanie/zmn...

Forum: Serwery Survival / EasyHardcore
03-06-2021, 10:15 PM
» Wyświetleń: 2,220
Kiciek37
Zdrowa karma dla psa

02-06-2021, 07:30 PM
» Wyświetleń: 2,358
Kiciek37
Skarga

Forum: Archiwum
18-05-2021, 10:31 AM
» Wyświetleń: 2,355
Kiciek37
Skarga

18-05-2021, 10:01 AM
» Wyświetleń: 2,163

Skarga [Kozak_Kox_]
Napisane przez: x_Pokemon_x - 20-07-2017, 10:29 AM - Forum: Archiwum - Odpowiedzi (2)

Twój nick: Xx_Pokemon_xX
Nick Oskarżonego: Kozak_Kox_
Powód: Słowa
Tryb, na którym się to wydarzyło: Anihilacja
Godzina, data: Dzisiaj
Krótki opis sytuacji: Użytkownik wyzywa.
[Obowiązkowy] Dowód winy: (screenshot, filmik): https://images84.fotosik.pl/705/0bc30c4cbf17f6bbgen.png

Wydrukuj tę wiadomość

Skarga Ges
Napisane przez: evilminecraft - 20-07-2017, 09:46 AM - Forum: Archiwum - Odpowiedzi (2)

Twój nick: EvilGamer
  Nick Oskarżonego: Ges
  Powód: Zlamanie regulaminu
  Tryb, na którym się to wydarzyło: Anichilacja (wd)
  Godzina, data: 11:36
  Krótki opis sytuacji: Zlamanie regulaminu
  [Obowiązkowy] Dowód winy: (screenshot, filmik):
https://zapodaj.net/636654fdd4dbd.png.html

Wydrukuj tę wiadomość

Skarga [Ezzik362]
Napisane przez: x_Pokemon_x - 20-07-2017, 07:54 AM - Forum: Archiwum - Odpowiedzi (1)

Nick Oskarżonego: Ezzik362
Powód: Wyzywanie
Tryb, na którym się to wydarzyło: PvP Classic
Krótki opis sytuacji: Użytkownik, wyzywa kogoś na chacie serwera.
[Obowiązkowy] Dowód winy: (screenshot, filmik): https://images84.fotosik.pl/705/e05772f9d45fbc30gen.png

Wydrukuj tę wiadomość

Czemu Wyłączone
Napisane przez: PL_Gimpkon_PL - 20-07-2017, 06:09 AM - Forum: Archiwum - Odpowiedzi (4)

Czemu Wyłączony Creative ?

Wydrukuj tę wiadomość

Dzień Dobry.
Napisane przez: DjPrzemke - 19-07-2017, 09:39 PM - Forum: Przedstaw się! - Odpowiedzi (15)

Hi!
Część osobników pewnie kojarzy mnie z dość dużego serwera Minecraft na którym mam jrModa. A może, z waszego serwera TeamSpaek3, lub Waszego serwera na którym mam range gracza. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ogólnie to przez Kube tu trafiłem, bo prawie dostał bana od Gosi. ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)

Teraz cuś o mnie: Jestem Przemek, mam 15 lat. Uwielbiam degradować ludzi i wchodzić na posady jako random. ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°). Zakochany W IPS, MyBB. Po za tym lubię słuchać jak się na mnie wyżalają i jaki to ja zły jestem. ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°) Jeszcze bardziej mnie cieszy gdy pisząc skargę nie umieją poprawnie napisać mojego nicku. Lubię grać na skywars'ach, i ustawiać flagi na gm1 na trybach EasyHc i PvP. ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°) Kocham sobie pocheatować na blazingpacku, Kappa. ;-; ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°) Nigdy nie nudzi mi się pisanie "xd" oraz "lenny face'ów". ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Kocham gdy piszą mi: "xMalthaell masz heaty", z błędami ortograficznymi, podczas gdy gram na blazingpacku. ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°) 

Napiszcie mi hej bo będę smutny D:

Pozdrawiam,
Malth ( ͡ _ ͡°)ノ⚲ ♫

PS: Jestem fajny.

Wydrukuj tę wiadomość

Skarga za przezywanie i oszukiwanie
Napisane przez: Loulie - 19-07-2017, 08:17 PM - Forum: Archiwum - Odpowiedzi (2)

Twój nick:Klaudia3211 (konto siostry)
  Nick Oskarżonego: snokek
  Powód:Obraza i oszustwo
  Tryb, na którym się to wydarzyło: Water Block
  Godzina, data:22:00
  Krótki opis sytuacji: Dałam snokek'owi 15 tysięcy aby kupił mi 5 spawnerów po 3 tysiący. Przez jakies 6 minut nic nie odpowiadał. Miał 1 tysiąc na swoim koncie jak dalam mu te 15 tysięcy miał 16. Pisałam mu ciągle aby mi kupił, w dalszym ciągu nic nie odpowidał. Po jakichś 10 minutach napisał abym dała mu jeszcze 10 tysięcy w ten sposób chciał mnie oszukać bo powiedział że mu nie starcza. Po kolejnych 10 minutach odpisał 'ile masz lat', więc odpowiedziałam mu. Napisał 'jaka ty jesteś głupia ja mam 1 rok dziecko' Coś w tym stylu, ale kupił mi 2 spawnery. Moje pieniądze były i są nadal na jego koncie bo kupił mi 2 spawnery, pisałam że dokup mi jeszcze 3. Wtedy wyszedł z serwera. Te głupia mu podarowałam, ss przelewu tych 15 tysięcy nie mam bo nie myślałam że mnie oszuka...
  [Obowiązkowy] Dowód winy: (screenshot, filmik): Niestety dowodu brak, ale mój dobry kolega może potwierdzić, w tym czasie rozmawiałam z nim na skypie Sad((((
Mam nadzieję że coś z tego będzie chociaż bez dowodu nie sądzę...
NADZIEJA UMIERA OSTATNIA!!!

Wydrukuj tę wiadomość

Skarga Ziomeq
Napisane przez: crazycrafter - 19-07-2017, 07:47 PM - Forum: Archiwum - Odpowiedzi (1)

Twój nick:crazycrafter
Nick Oskarżonego:Ziomeq
Powód:wulgaryzmy
Tryb, na którym się to wydarzyło:forum ? :d
Godzina, data:21:40 ( czy jakoś tak) 07.19.2017
Krótki opis sytuacji:użytkownik łamie regulamin ( nie zgłoszę postu ponieważ na snapshot nie działa jak i również niema zmiany stylu + brak chatu oraz brak pw
[Obowiązkowy] Dowód winy: (screenshot, filmik):

Załączone pliki Miniatury

Wydrukuj tę wiadomość

[UNBAN] TheWorstJack 2/2
Napisane przez: TheWorstJack - 19-07-2017, 07:11 PM - Forum: KOSZ - Odpowiedzi (4)

-TheWorstJack
-19.07.2017 około godziny 13;30
-Odnośnie tamtego postu na temat mojego bana za przyznanie sie do czitow
ktorych nawet nie mam ; Tamten post zostal zamkniety... Chce tylko spytac dlaczego nie dostane ub (tak pisalem ze nie bede sie prosil o ub ale zmienilem zdanie bo nic nie zrobilem) owszem moge wyslac smsa o ub ale tego nie zrobie bo nic takiego nie zrobilem zeby wgl dostac bana. owszem moglem wprowadzic w blad administratora piszac "czk wlacze czity (zart)" chodzilo mi o to ze zaraz sie rozgrzeje i nawet po chwili to napisalem "tylko sie rozgrzeje" ale nawet nie bylem podejrzany o uzywanie haxow... A pozatym wiele graczy pisze (nie bede wymienial bo zaraz ktos inny dostanie bana) "dobra odpalam czity itp..." i z tego co wiem nie dostaja banow. pozatym momolek powiedzial ze zasada takiego banowania przyszla z mineservera skoro przyszla taka zasada to czemu nie moze przyjsc tez zasada ; przyznanie sie do czitow ban czasowy nwm max 7dni a nie przyznanie sie i wykrycie haxow ban permamentny a jesli po banie czasowym gracz ktory takowego bana dostal znow bedzie uzywal haxow dostaje bana permamentnego... I odrazu przepraszam ze dalej ciagne ten temat glownie momolka i postaram sie juz nigdy tak nie zrobic (w sesie tak napisac "odpalam haxy itp.)
P.S jesli ten post zostanie zamkniety nie bede robil kolejnych.
-Screenshot bana (nwm cy poczebny) ; http://imgur.com/gallery/LUkla

Wydrukuj tę wiadomość

[SKARGA] 4Rtur
Napisane przez: Dragon_Arya - 19-07-2017, 06:07 PM - Forum: Archiwum - Odpowiedzi (2)

Twój nick: Dragon_Arya
  Nick Oskarżonego: 4Rtur
  Powód: Cheaty
  Tryb, na którym się to wydarzyło: Freebuild
  Godzina/data: 19:40/19.07.17
  Krótki opis sytuacji: Złamanie regulaminu
 Dowód winy: https://www.youtube.com/watch?v=Wyhu8x_I...e=youtu.be

Wydrukuj tę wiadomość

Skarga [
Napisane przez: x_Pokemon_x - 19-07-2017, 05:56 PM - Forum: Archiwum - Odpowiedzi (2)

Nick Oskarżonego: niesnijocheatach
Powód: Słowa/Wulgaryzm
Tryb, na którym się to wydarzyło: PvP Classic
Krótki opis sytuacji: Wulgaryzm u gracza.
[Obowiązkowy] Dowód winy: (screenshot, filmik): https://images82.fotosik.pl/704/0927ca91b7ccea26gen.png

Wydrukuj tę wiadomość