Dołącz do HYPIXEL.PL (połączony serwer MCSURVI + MINEFOX + MINESERVER)!

Witaj, Gość
Musisz się zarejestrować przed napisaniem posta.

Login/Adres e-mail:

Hasło

Szukaj na forum

(Zaawansowane szukanie)

Statystyki
» Użytkownicy: 18,387
» Najnowszy użytkownik: izgvka
» Wątków na forum: 19,815
» Postów na forum: 93,497

Pełne statystyki

Użytkownicy online
Aktualnie jest 461 użytkowników online.
» 0 Użytkownik(ów) | 459 Gość(i)
Bing, Google

Ostatnie wątki
Aleksglo2018
Zamknięcie Serwera McSurv...

Forum: Ogłoszenia
Ostatni post: Aleksglo2018
13-04-2026, 03:55 AM
» Odpowiedzi: 22
» Wyświetleń: 79,668
llkt
Kowal Kości

Forum: Serwery Survival / EasyHardcore
Ostatni post: llkt
06-10-2021, 05:28 PM
» Odpowiedzi: 0
» Wyświetleń: 2,427
Kiciek37
Dom seniora

Forum: KOSZ
Ostatni post: Kiciek37
08-06-2021, 11:53 AM
» Odpowiedzi: 1
» Wyświetleń: 10,424
Kiciek37
Shazikx

Forum: Archiwum
06-06-2021, 02:53 PM
» Wyświetleń: 10,060
_Quinlann_
Propozycja [KitPvP]

Forum: Serwery PVP
Ostatni post: _Quinlann_
05-06-2021, 11:48 PM
» Odpowiedzi: 0
» Wyświetleń: 2,286
Kiciek37
problem z wpłata psc na p...

Forum: Problemy
04-06-2021, 08:30 AM
» Wyświetleń: 4,296
Kiciek37
propozycje na dodanie/zmn...

Forum: Serwery Survival / EasyHardcore
03-06-2021, 10:15 PM
» Wyświetleń: 2,217
Kiciek37
Zdrowa karma dla psa

02-06-2021, 07:30 PM
» Wyświetleń: 2,355
Kiciek37
Skarga

Forum: Archiwum
18-05-2021, 10:31 AM
» Wyświetleń: 2,353
Kiciek37
Skarga

18-05-2021, 10:01 AM
» Wyświetleń: 2,162

UNBAN
Napisane przez: KenZoiK - 11-08-2017, 10:48 PM - Forum: Archiwum - Odpowiedzi (4)

Witam jakze zajebista administracje ktora banuje za napisanie slowa kurwa 3 razy jednej osoby (Liwiaaaa) tymczasem byla wyzywa on 4 godzin przez pol serwera od puszczalskich szmat kurew i innych (zaden z nich nie zostal zbanowany) Nie polecam tego serwera za chuja administracja to jakies Ameby tak wiem to sa jednokomorkowe organizmy Smile zastanowcie sie co robicie bo przez caly dzien se budowala i probojac sie jakos bronic napisala pare wulgaryzmow a tak to glownie ich ignorowala i budowala ale jak widac na marne bo zaden z tych 7 letnich wyzywajacych ja dzieci bana nie dostalo do teraz! Angry

Wydrukuj tę wiadomość

Przerwa
Napisane przez: _Maciek_1337_ - 11-08-2017, 09:54 PM - Forum: Przedstaw się! - Odpowiedzi (1)

Hej, Niestety muszę kończyć z mcsurvi może kiedyś powrócę za jakieś 2/3 miesiacę opuszczam dlatego, że dużo mam problemów w życiu prywatnym mój stan zdrowotny nie jest za dobry ;/ więc co jak na razie to opuszczam mcsurvi Cześć ;/

Wydrukuj tę wiadomość

Mam pytanie
Napisane przez: Bialy__PL - 11-08-2017, 08:56 PM - Forum: KOSZ - Odpowiedzi (6)

czemu każdy mnie tu tak nie lubi
MixPepe3-dlaczego dałeś mi NIE MIŁY GRACZ
raki123- dlaczego dałeś mi 2x razy [BRAK KOMENTARZA] BEZ SENSU LOL
Quara- akurat się zmienilem i niegram na czitach więc wiesz no... pomyliłaś sie
_Maciek_1337_ - skąd miałem wiedzieć jak napisała?!?!? tam pisze jak sie pisze
x_Pokemon_x - podaj mi chociaż 1 bezuzyteczny wątek
A WIĘC PROSZE ABYŚCIE MI TO WYJAŚNILI

Wydrukuj tę wiadomość

[Skarga] Tomek_wp
Napisane przez: BeNiNyO - 11-08-2017, 08:38 PM - Forum: Archiwum - Odpowiedzi (2)

Twój nick: BeNiNyO
Nick Oskarżonego: Tomek_wp
Powód: wyzywanie , oszustwo
Tryb, na którym się to wydarzyło: Sky Block
Godzina, data: 22:30
Krótki opis sytuacji: Na początku chciał nas oszukać podczas kupna marchewek . Kupił marchewki , ja mu je dałem ( był sam w wymieniarce ) , i słychać było jak je podnosi , a następnie zaczął pisać na czacie że mnie nie poleca , a na koniec mnie wyzwał , co mnie uraziło
[Obowiązkowy] Dowód winy: (screenshot, filmik): http://imgur.com/a/m2y3d

Wydrukuj tę wiadomość

Tongue Jak trafiłem na serwer/forum?
Napisane przez: crazycrafter - 11-08-2017, 06:53 PM - Forum: Przedstaw się! - Odpowiedzi (1)

Hello. It is my story ... I'm sorry .. Dobra teraz już przestanę (serio). A więc tak, moim pierwszym serwerem był Royalcraft grałem tam tylko 2 razy, po jakimś czasie usłyszałem o minecraftowo a resztę serwerów już wziąłem z opisu banana. W zasadzie najdłużej siedziałem na minecraftowo (2-3 lata) ( trochę długie , pomiń jak chcesz )
Pierwszą osobą jaką poznałem na serwerze była Blanka oraz jej siostra Martynka(cyfry) grałem z dziewczynami dopóki nie poznałem Sapoloxa oraz xFussiek Fussiek nie był zbyt często na serwerze, więc odszedł , musiałem już tylko grać z dziewczynami oraz Sapoloxem . Sapolox po jakimś czasie nauczył mnie losować (Bug) lecz po 2 tygodniach również odszedł więc znalazłem sobie kolejne sojusze które się zniszczyły w niecałe 2-3 miesiące ( z Arek88, tiberonowegena,Tomek123456788 oraz CwanieczeQ ) . Po jakimś czasie udało mi się zawrzeć sojusz z top 1 w pvp ( Wojtek2006M ) oraz top 2 pvp i top 4 pvp ( wkurzonyreziak, Norkudo) nr 3 i 5 były Rachcraft7173 oraz koreczkowagirl ( mój 6 sojusz był Rach a przedostatni z koreczkową) ( pełno sojuszów na mc) . Razem z 1 i 3 topką walczyliśmy przez 4 mieś. W końcu zostali tylko top 1 oraz ja , lecz nie trwało to długo ponieważ top zerwało ze mną sojusz. Na serwerze pojawili się nowi gracze oraz TheHerobrine ( zaczął grać przede mną) po zabiciu TheHerobrine'a znów miałem sojusz . Wtedy poznałem Kozerena (TheHerobrine, dowiedziałem się ze to on po tygodniu) ale mieliśmy we 4 sojusz ( ja , top 1, Kozeren, koreczkowa) , Kozeren mi opowiedział o wojnie która była na serwerze oraz o zamkach, zbudowaliśmy wspólnie nowy zamek (użyliśmy 11 beaconów ;-; ) wtedy dołączył do nas Wojtek oraz koreczkowa. Po miesiącu Kozerena już nie było na serwerze a zamek został zniszczony....... Wojtek zniknął na jakiś czas więc zawarłem sojusz ze remigiuszm po 3 tygodniach zbudowaliśmy bazę, wtedy wrócił Wojtek i zniszczył bazę . Po jakimś czasie została odbudowana i zostałem zabity przez remigiuszm i Wojtka ( soj i ded dla mnie) wkurzyłem się i po wyzywałem ich . Po jakimś czasie zrobili nową bazę lecz soja z nimi nie miałem, jedynymi osobami którzy mnie wprowadzili byli koreczkowa i GhostRider , ale w końcu mnie jakoś zabił Wojtek. Po tygodniu nie widziałem żadnej z tych osób. Wtedy zawarłem sojusz z Fredix_PL ale skończyłem grę na serwerze. Zacząłem wtedy na RPG na mineserwer które mi się znudziło po miesiącu/dwóch. I znowu zacząłem grać na mc (minecraftowo) tym razem zacząłem się stosować to regulaminu i zgłaszać innych ( wcześniej zbanowano mnie na crazycrafter za wykorzystywanie bugów , i jeszcze parę kont za przyznanie do wspomagaczy). Gdy doszli nowi pol to pograłem 4 mieś. I szlajałem się po randomowych serwach. W końcu trafiłem na mcs , po 2 dniach zrobiłem konto na forum gdzie poznałem raki123 ( choć nie pamiętam czy to na serwerze czy tu) ( fajny ja na swój wiek). Później już tylko zawierałem nowe przyjaźnie i męczyłem Quarę 9 skargami w jednej Tongue. Teraz jest mi dobrze na forum , póki co nie mam takich problemów jak na forum ms , na ms dostałem ub i jest fajnie wd mnie. Pominąłem pare momentów z MC i MS !

Wydrukuj tę wiadomość

Skarga Marcinus770
Napisane przez: MixPepe3 - 11-08-2017, 06:08 PM - Forum: Archiwum - Odpowiedzi (2)

Twój nick: MixPepe3
Nick oskarżonego: Marcinus770
Powód: Słowa
Tryb, na którym to się wydarzyło: Jail
Krótki opis sytuacji: Gracz używa brzydkich słów
Godzina i data: 2017.08.11 20:03
http://imgur.com/a/EN5hs

Wydrukuj tę wiadomość

Propozycja Easy HC
Napisane przez: xDjep - 11-08-2017, 05:50 PM - Forum: Serwery Survival / EasyHardcore - Odpowiedzi (8)

Witam Chcialbym zaproponowac powrot slynej komendy dla calej gildi /skarbiec poniewaz wydaje mi sie ze nie tylko mi brakuje tej komendy a byla bardzo przydatna Pozdrawiam :>

Wydrukuj tę wiadomość

[EasyHc] Kiedy będzie nowa Edycja?
Napisane przez: x_Pokemon_x - 11-08-2017, 03:09 PM - Forum: Serwery Survival / EasyHardcore - Odpowiedzi (5)

Mam pytanie, do administracji serwera. Kiedy będzie nowa edycja EasyHc, ponieważ ta już trwa około 6 miesięcy. Ogólnie fajnie by było, gdyby zaczęła się nowa bo już się robi trochę nudno, gdy jest cały czas ta sama gildia, i ogólnie.
Dziękuję za przeczytanie.

PS: Dodałem ankiety dotyczącą tego czy gracze chcą nową edycje czy nie.
Pozdrawiam Administracje.

Wydrukuj tę wiadomość

Skarga kappi12 Wulgaryzm
Napisane przez: miki8203 - 11-08-2017, 02:59 PM - Forum: Archiwum - Odpowiedzi (2)

Twój nick:XxGamesxX
Nick Oskarżonego:kappi12
Powód:Wulgaryzm
Tryb, na którym się to wydarzyło:wojownicy dusz
Godzina, data:09.08.2017 22:00
Krótki opis sytuacji:Gracz używa niekulturalnych słów/wulgarnych
[Obowiązkowy] Dowód winy: (screenshot, filmik):
Proszę link: https://zapodaj.net/10f9efc8cd09e.png.html

Wydrukuj tę wiadomość

Skarga Offical_Mod
Napisane przez: MixPepe3 - 11-08-2017, 02:20 PM - Forum: Archiwum - Odpowiedzi (2)

Twój nick: MixPepe3
Nick oskarżonego: Offical_Mod
Powód: Słowa
Tryb, na którym to się wydarzyło: Annihilacja
Krótki opis sytuacji: Gracz używa brzydkich słów
Godzina i data: 2017.08.11 15:28
http://imgur.com/a/5FbdQ

Wydrukuj tę wiadomość