| Statystyki |
» Użytkownicy: 18,387
» Najnowszy użytkownik: izgvka
» Wątków na forum: 19,815
» Postów na forum: 93,497
Pełne statystyki
|
| Użytkownicy online |
Aktualnie jest 458 użytkowników online. » 0 Użytkownik(ów) | 455 Gość(i) Applebot, Bing, Google
|
| Ostatnie wątki |
Zamknięcie Serwera McSurv...
Forum: Ogłoszenia
Ostatni post: Aleksglo2018
13-04-2026, 03:55 AM
» Odpowiedzi: 22
» Wyświetleń: 79,668
|
Kowal Kości
Forum: Serwery Survival / EasyHardcore
Ostatni post: llkt
06-10-2021, 05:28 PM
» Odpowiedzi: 0
» Wyświetleń: 2,427
|
Dom seniora
Forum: KOSZ
Ostatni post: Kiciek37
08-06-2021, 11:53 AM
» Odpowiedzi: 1
» Wyświetleń: 10,423
|
Shazikx
Forum: Archiwum
06-06-2021, 02:53 PM
» Wyświetleń: 10,060
|
Propozycja [KitPvP]
Forum: Serwery PVP
Ostatni post: _Quinlann_
05-06-2021, 11:48 PM
» Odpowiedzi: 0
» Wyświetleń: 2,285
|
problem z wpłata psc na p...
Forum: Problemy
04-06-2021, 08:30 AM
» Wyświetleń: 4,296
|
propozycje na dodanie/zmn...
Forum: Serwery Survival / EasyHardcore
03-06-2021, 10:15 PM
» Wyświetleń: 2,217
|
Zdrowa karma dla psa
02-06-2021, 07:30 PM
» Wyświetleń: 2,355
|
Skarga
Forum: Archiwum
18-05-2021, 10:31 AM
» Wyświetleń: 2,353
|
Skarga
18-05-2021, 10:01 AM
» Wyświetleń: 2,162
|
|
|
| Nq |
Napisane przez: BartixCraft112 - 09-01-2017, 06:51 AM - Forum: KOSZ
- Odpowiedzi (2)
|
 |
Część w tym wątku pisze ze koncze z mcsurvi będę wbijał tylko na beta testy i Game Over.
Powodów jest dużo
A oto moja Historia z serwerami banana
Zaczalem grac na royalcrafcie 3 lata temu czy 2.5 juz nie pamiętam byłem kox na survival bo zakupilem SMS wszystkie dostępne rzeczy(koszt ok500 zł)
Po jakimś 0.3 roku przeszedł em na wojownicy potwory wszystko miałem tez kupilem. Był jeden gość który miał 10 m hajsu tam bo to był mój i kolegów bank IngBankBartixa później po pol roku przeszedł em na mcsurvi kupielm dusza na anihilacji(na royalcrafcie tez) i grałem tak przez rok później nadszedla zmiana adminow i nowi jr modzi przyszedli i pewnego dnia zbanowali mnie na ip bo kolega przyszedł z laptopem swoim i robił mulyikonta i czeaty miał. I Game Over na 0.7 roku dopiero od unball ala chyba gram bo nie wiem czy byl. I powrócił em na anihilację i tak grałem kupilem boskie SMS i przeszedł em na PvP kits gdzie często przebywał czak i mogliśmy się poklepac itd
I nadszedł czas super sky warsow super tryb mam dużo klas. No i teraz jestem beta testerem brutal life.
No i koniec mojej powieści jest dużo powodów mojego odejścia z serwa ale nie powiem raczej ale jeden to ban na forum
Może wrócę za pol roku ale nie wiem
Wiec jak O_o odchodze wszystkich pozdrawiam i część
Pisze z 2 konta na forum
|
|
|
| [UNBAN] WolfTheWolf |
|
Napisane przez: WolfTheWolf - 08-01-2017, 11:44 PM - Forum: Archiwum
- Odpowiedzi (7)
|
 |
Twój nick: WolfTheWolf
Data i godzina nadania kary: 08.01.2k17 godziny niepamietam, ale to było około 13 - 14 chyba
Opis sytuacji: Nowy Jr.Mod Angela_0 mnie sprawdzała, i poprosiła mnie na skype, kiedy chciałem zalogować się na skype,to musiałem uruchomić ponownie laptopa. Gdy już uruchomiłem go ponownie, to mi laptop tak "lagował", że nic nie mogłem zrobić. Prosiłbym, żeby jakiś Admin jutro mnie sprawdził, jeżeli włączy mi się laptop
Wytłumaczenie:
Powód kary (ScreenSHot, filmik): Nie mam bo jestem na telefonie, ale później zrobie
|
|
|
| Pożegnanie |
|
Napisane przez: O_0 - 08-01-2017, 08:56 PM - Forum: Przedstaw się!
- Odpowiedzi (19)
|
 |
Witam, a zarazem żegnam wszystkich, którzy raczyli zerknąć na ten wątek ;/
Postanowiłem opuścić ten serwer, mimo tego ile dla mnie znaczył. Nad wątkiem pożegnalnym zastanawiałem się już ponad dwa tygodnie temu, krótko po otwarciu rekrutacji (to właśnie ona tutaj zaważyła). Dlatego chciałbym powiedzieć o sobie kilka słów:
Pierwszy raz założyłem konto serwerze jesienią 2015 roku, więc mogę sobie liczyć 1.5 roku dużej aktywności na tym serwerze.
Muszę przyznać, miło spędziłem ten czas, nie żałuję.
Z początku grywałem na Creative China, prócz tego trybu nie przyszło mi do głowy grania na żadnych innych. Moją pierwszą działką była działka o ID 121;-13, rozpocząłem na niej budowę willi, którą po ok. miesiącu prawie że całkowicie zniszczono. Po kilku dniach wyczyściłem działkę, a następnie ją opuściłem zajmując nową, której kordów nie pamiętam. Można powiedzieć, że na tej nowej również rozpocząłem budowę posiadłości, którą udało mi się ukończyć po trzech tygodniach. W sumie to nawet było co podziwiać - zajmowała 3/5 działki, miała kilkanaście korytarzy, i wiele pokoi. Później ogarnęła mnie ciekawość i luknąłem na tryb Creative 3, gdzie postanowiłem zostać na stałe.
Miałem tam dwie działki, jedna na nicku kapiboses, druga na nicku ledowy12. Na pierwszej znajdował się kolejny dom (również nowoczesny), jak i konkursy skinów itp. Na drugiej znajdował się szpital, dom, więzienie a także wieża. była to działka podzielona na mniejsze - na takie rozwiązanie zaczerpałem pomysł od innego gracza. Pewnego dnia gdy wszedłem na serwer zauważyłem tabliczki z komunikatem o restarcie trybu creative i zresetowaniu wszystkich działek. Po chwili załamania, zdołałem zająć działke plot 1;10.
Właśnie tam, zacząłem rozbudowę jednego z najpopularniejszych warpów na ty trybie, mianowicie /warp parkour. Z początku miałem zamiar tam wybudować miasto, skąd została droga z oświetleniem. Działka zaczęła się rozwijać i stawać się coraz bardziej znana. Wspominając o parkourze nadal jest to najczęściej odwiedzany warp z pośród wszystkich serwerów creative, nie wliczając w to spawnu. Do dnia dzisiejszego parkour liczy sobie ok. 10 tys. graczy, którzy go odwiedzieli, z czego ok. 2 tysiące pozostawiło po sobie ślad pozostawiając po sobie komentarz w skrzyni na końcu. Wynika to z tego, iż dwa miesiące po ukończeniu warpu stwierdziłem, że zacznę zbierać wszystkie komentarze przy opróżnianiu. Obecny stan wynosi 1714 komentarzy. Wtedy zaś, przestawiłem się na nick, który posiadam obecnie. Na nicku kapiboses, stworzyłem kolejną działkę, która niestety nie przetrwała do dzisiaj. Była to działka o kordach 123;1 pod legendarnym /warp epic. Po miesiącu działka była tak rozbudowana, że stała się równie lubiana jak ta poprzednia. Nad działką spędziłem kilkadziesiąt godzin, było na niej dosłownie wszystko. Gdy minęło parę tygodni działka ta prawdopodobnie stała się najbardziej pożądaną działką na trybie. Dzięki temu stałem się rozpoznawalny, miałem szacunek i wielki popyt na serwerze. W końcu pewnego razu, gdy na serwer weszła moderatorka, zawołała mnie na tryb Water Block gdzie jeszcze nigdy nie miałem okazji zagrać. Tam zacząłem spędzać większość czasu jako testowy budowniczy, budując arenę pvp razem z ekipą (liczyła 6-7 osób). Niestety nie trwało to długo, bo po około trzech tygodniach działalności padłem ofiarą niepozornej kłótni - w pewnym sesnie mnie 'zdegradowano'.
Minęło parę dni, zanim otrząsnąłem się z tej niezręcznej sytuacji i próbą dojścia do jej przyczyny wchodząc na serwer dostrzegłem, że działka 123;1 nie istnieje. Na serwerze panowało lekkie zamieszanie (z tego z wynikło z doniesień graczy, była to pomyłka Kalisa). Nie odzyskałem już jej, zaś drugą zastałem lekko zalaną lawą (później postanowiłem zniszczyć wszystko co na niej zbudowałem - zostawiłem jedynie muzykę z bloków dźwiękowych). Warp Epic przekazałem znajomemu mi graczowi, po którym kilka miesięcy temu słuch zaginął. Rangi nie odzyskałem do dziś, natomiast osoba z którą się pokłóciłem odeszła. Parkour został odbudowany, z paroma dodatkami, a pierwsze 20 skrzyń z podpisami przepadło razem z działką.
I tak kończy się moja historia na mcsurvi, nie pozostało mi nic innego niż bezsensowna tułaczka po trybach i od czasu do czasu pomoc innym graczom. - Zerkając na wątek trochę się rozpisałem niestety, choć nie miałem tego na celu. Być może pominąłem kilka mniej ważnych informacji, ale kogo to przecież obchodzi. Wiele zawdzięczam temu serwerowi, spędziłem tu wystarczającą ilość czasu by się do niego mocno przywiązać, tak samo jak do przyjaciół których tu poznałem. No coż... to już chyba koniec?
Być może będę wpadał od czasu do czasu na serwer, choćby po to by zobaczyć co się dzieje a także jak serwer dalej się rozwija.
A więc.. dziękuję za przeczytanie.
Pozdrawiam: Kacper
|
|
|
[Zabawa] Niekończąca się historia |
|
Napisane przez: wiktorelex - 08-01-2017, 07:02 PM - Forum: Zabawy forumowe
- Odpowiedzi (229)
|
 |
Zasady:
Osoba która chce dopisać coś do historyjki,
nie może czytać wszystkich postów tylko ostatnio napisany post w tym temacie i dopisuje kolejną część historyjki.
Historyjka kończy się na tym że ja pisze post "KONIEC".
Więc zaczynamy!
Żył sobie Stiv który...
|
|
|
| Email |
|
Napisane przez: wiktorelex - 08-01-2017, 06:09 PM - Forum: KOSZ
- Odpowiedzi (4)
|
 |
Witam,
Czy na serwerze jest opcja zmieniania emalia?
Jeśli tak to jaka?
|
|
|
| [SKARGA] Frosty542 |
|
Napisane przez: TheHarryPotter - 08-01-2017, 05:29 PM - Forum: Archiwum
- Odpowiedzi (1)
|
 |
Twój nick:Harry534
Nick Oskarżonego:Frosty542
Powód: Obraza administracji
Tryb, na którym się to wydarzyło: Freebuild
Godzina, data: niedziela, 8 stycznia 2017 18:25
Krótki opis sytuacji: Obraza administracji ...
[Obowiązkowy] Dowód winy: (screenshot, filmik): http://imgur.com/a/3a8j8
|
|
|
|