Dołącz do HYPIXEL.PL (połączony serwer MCSURVI + MINEFOX + MINESERVER)!

Witaj, Gość
Musisz się zarejestrować przed napisaniem posta.

Login/Adres e-mail:

Hasło

Szukaj na forum

(Zaawansowane szukanie)

Statystyki
» Użytkownicy: 18,387
» Najnowszy użytkownik: izgvka
» Wątków na forum: 19,815
» Postów na forum: 93,497

Pełne statystyki

Użytkownicy online
Aktualnie jest 461 użytkowników online.
» 0 Użytkownik(ów) | 459 Gość(i)
Bing, Google

Ostatnie wątki
Aleksglo2018
Zamknięcie Serwera McSurv...

Forum: Ogłoszenia
Ostatni post: Aleksglo2018
13-04-2026, 03:55 AM
» Odpowiedzi: 22
» Wyświetleń: 79,668
llkt
Kowal Kości

Forum: Serwery Survival / EasyHardcore
Ostatni post: llkt
06-10-2021, 05:28 PM
» Odpowiedzi: 0
» Wyświetleń: 2,427
Kiciek37
Dom seniora

Forum: KOSZ
Ostatni post: Kiciek37
08-06-2021, 11:53 AM
» Odpowiedzi: 1
» Wyświetleń: 10,423
Kiciek37
Shazikx

Forum: Archiwum
06-06-2021, 02:53 PM
» Wyświetleń: 10,060
_Quinlann_
Propozycja [KitPvP]

Forum: Serwery PVP
Ostatni post: _Quinlann_
05-06-2021, 11:48 PM
» Odpowiedzi: 0
» Wyświetleń: 2,285
Kiciek37
problem z wpłata psc na p...

Forum: Problemy
04-06-2021, 08:30 AM
» Wyświetleń: 4,296
Kiciek37
propozycje na dodanie/zmn...

Forum: Serwery Survival / EasyHardcore
03-06-2021, 10:15 PM
» Wyświetleń: 2,217
Kiciek37
Zdrowa karma dla psa

02-06-2021, 07:30 PM
» Wyświetleń: 2,355
Kiciek37
Skarga

Forum: Archiwum
18-05-2021, 10:31 AM
» Wyświetleń: 2,353
Kiciek37
Skarga

18-05-2021, 10:01 AM
» Wyświetleń: 2,162

Zmiana wesji
Napisane przez: enderman22xxxe53 - 15-01-2017, 02:30 PM - Forum: KOSZ - Odpowiedzi (4)

Witam na annihilacji gra dużo osób w tym ja ale wiedzieliście że na 1.8 widać nicki niewidzialnych graczy?Tu jest bo wiem problem bo np klasa skrytobójca która sł€ży do znikania nie ma sensu więc prosze zrobić anni tylko na 1.7

Wydrukuj tę wiadomość

Write my life
Napisane przez: enderman22xxxe53 - 15-01-2017, 12:59 PM - Forum: Archiwum - Odpowiedzi (11)

Witam od oglądania ludzi którzy się żegnają, sam zachciałem pisać swoją historie z Mcsurvi.
     Po raz raz pierwszy na survi wbiłem ok w środku 2014, albo na początku 2015.,więc na serwerze jestem ok 2/3 lat.Wbiłem na serwer ze względu na tryb vampirez,villager defense i taki odskok od troche męczących mnie już serwerów banana (swojeo czasu były 1 z najpopularniejszych serwerów  w Polsce).Grałem na nicku enderman22xxxe53 ale zmieniłem go na enderman22xxxa53, o czym powiem póżniej. Grałem oprócz vampirez i villager defense często na skyblocku i jailu, gdzie byłem miliarderem, a to dzięki prostemu trikowi z mobgrinderem (skyblock). Początkowo na skyblocku było mi ciężko zdobyć bloki. Dorabiałem na dawaniu się zabić dla głowy endermana która była bardzo ładną ozdobą.
      Moim pierwszym skinem był enderman assasin, póżniej enderman mikołaj, enderman w garniaku, w skrócie dużo endermanów,sam nawet zrobiłem sobie swojego skina ( a raczej remake zwykłego na białego).Wróćmy do tematu survi bo trochę się oddaliłem.Pewnego razu nasz kochany  _piorun_ dodał tryb anihilacje. Anihilacje stały się moim ulubionym trybem. Na początku nie było na nim dużo graczy ale było troche,Po 3 dniach nagle rozpoczął się przełom gracze z innych serwerów i trybów wbijali na anni przez co w każdej rundzie cały tab był zawalony. Pamietam kiedy była 1 tura na anni 1 gracze wbijali na 2 gdzie była tura 5 więc kiedy gra się rozpoczynała na 1 na 2 się powoli kończyła.Na anni miałem marzenie być w top kills żeby moja głowa i nick znajdował się na boku  na spawnie. Klasy były odblokowane ale to mi nie przeszkadzało i i tak czerpałem ogromną radość z grania.W czasach przed bananowych na anni zyskałem range logacz bo niszczyłem nexy nawet jeśli wbijało 20 graczy w bazie pod nexem i tak nie mogli mnie powstrzymać.Z loganiem takim bez pośrednim przestałem ale i tak troche logam ale ja to nazywam skokiem logacza a nie loganiem,do tego wydaje mi się ze ja wymysliłem wieże skorpów. 
    Nagle banan stał się nowym właścicielem kiedy zmienił anni na WD troche się załałem bo lubiłem ten tryb a przez to straciłem klasy na jakieś nowe słabsze,czy logike samych klas. co prawda spodobało mi się zdobywanie klas ale nie p2win które zapoczątkował jeszcze nie narodzony team emotek i przyjażni.To mnie jednak nie nie powstrzymało i grałem dalej aż do dzisiaj.Jeśli chodzi o zmiane nicków było to spowodowane niesłusznym banem.
     To by było na tyle co do mojej histori z serwerem.

Wydrukuj tę wiadomość

Lagi
Napisane przez: okus - 15-01-2017, 11:33 AM - Forum: Anihilacja - Odpowiedzi (2)

Od jakis 2 dni na serwerze sa lagi wszyscy grajacy gracze sie skarza na czacie ze sa lagi typu cofki na ninji i vortexie i jezeli ktos wpisze /hub na anichilacij a byl zalozmy w teamie green to teleportuje go na lobby mimo ze jego kamien dusz jest jeszcze nie zniszczony prosze cos z tym zrobic.
=================================================================================

Wydrukuj tę wiadomość

Masowe lagi
Napisane przez: enderman22xxxe53 - 15-01-2017, 11:08 AM - Forum: KOSZ - Odpowiedzi (1)

Na naszych serwerach pojawia się problem który denerwuje każdego a mianowicie ataki lagów.Nie wiem czy jet to na wszystkich serwerach ale lagi dotykają każdego.były dzisiaj o 12:00 i dalej są(jak pisałem wątek).Nie wiem czym to moze być spowodowane ale prosze o naprawienie tego

Wydrukuj tę wiadomość

Hejka mam problem
Napisane przez: Bitzerk - 15-01-2017, 10:11 AM - Forum: Real Life - Odpowiedzi (1)

Gdy chce dolaczyc do Real Life wyskakuje mi komunikat " Juz sie laczysz z tym serwerem" x2 Nastepnie zostaje przeniesiony do miejsca gdzie sie loguje i kolejny komunikat "Napotkales problem, zostales przeniesiony do lobby" Sad O co chodzi?

Wydrukuj tę wiadomość

{Skarga huzuni}
Napisane przez: GIRLIT - 14-01-2017, 10:13 PM - Forum: Archiwum - Odpowiedzi (1)

Twój nick:GIRLIT
  Nick Oskarżonego: SonaimaD
  Powód:Huzuni
  Tryb, na którym się to wydarzyło: SkyWars Noob
   Krótki opis sytuacji: Gracz SonaimaD przyznal mi sie ze ma huzuni, wszystko mozna zobaczyc na obrazkach... jednak gracz jest przekonany ze nie dostanie bana.... Mozecie go sprawdzić? Dziękuje i pozdrawiam Ekipe mcsurvi.
   Dowód winy:
  1. https://zapodaj.net/2e8bb34c029e5.png.html
  2. https://zapodaj.net/ae6e862c979f3.png.html
  3. https://zapodaj.net/69f7df843dca7.png.html

Wydrukuj tę wiadomość

[SKARGA] SzymonToC**a
Napisane przez: Bartezik - 14-01-2017, 07:28 PM - Forum: Archiwum - Odpowiedzi (3)

Twój nick: MinecraftBartez
Nick Oskarżonego: SzymonToC**a
Powód: Nick
Tryb, na którym się to wydarzyło: Creative I
Godzina, data: 19:48 14.01.17
Krótki opis sytuacji: ...
[Obowiązkowy] Dowód winy: (screenshot, filmik): http://imgur.com/HaSZI5r

Wydrukuj tę wiadomość

[Problem]Nie moge wbic na serwa
Napisane przez: Nieustraszony - 14-01-2017, 07:16 PM - Forum: KOSZ - Odpowiedzi (5)

Czesc, chcialem pograć,ale o godzinie 20:15 wyskakuje mi pod nazwa serwera (w liscie serwów) na czerwono "Can`t connet to server" proszę o pomoc albo naprawienie tego

Z poważaniem ~Niełek

Wydrukuj tę wiadomość

Pytanie
Napisane przez: MrAmaterek - 14-01-2017, 07:12 PM - Forum: Real Life - Odpowiedzi (4)

Cześć chciałem spytać jak zdobyć te dukaty potrzebne do założenia grupy.

Pozdrawiam.

Wydrukuj tę wiadomość

[SKARGA] Mr_SonikLop
Napisane przez: Kappi55 - 14-01-2017, 06:41 PM - Forum: Archiwum - Odpowiedzi (3)

Mój nick: Kappi11
Nick oskarżonego: Mr_SonikLop
Powód: Obrażanie serwera
Tryb na którym się to wydarzyło: Wojownicy Dusz 1
Godzina, data: 18:40 sobota 14.01.2017r.
Krótki opis sytuacji: Rozwalili od niego drużynę i wtedy obraził serwer

Wydrukuj tę wiadomość