Liczba postów: 22
Liczba wątków: 2
Reputacja:
-2
Ten przypadek jest rzeczywiście okrutny. Jak można zmienić komuś skina bez czyjejś zgody..
Jeśli jesteś użytkownikiem oryginalnego LAUNCHERA MAJNKRAFT, napisz do POMOCY TECHNICZNEJ MOJANG.
Jeśli jesteś użytkownikiem nieoficjalnego launchera typu zyczu, czy shinigma, poradź się technika na oficjalnym forum launchera.
Jeśli twój launcher jest twojego autorstwa, poradź się sam siebie. (Niewiele to da..).
Nie jestem w stanie zaoferować Tobie lepszej pomocy.
Liczba postów: 424
Liczba wątków: 96
Reputacja:
2
Aha,tyle ze nie wiem gdzie ta strona launchera zyczu jest
Liczba postów: 22
Liczba wątków: 2
Reputacja:
-2
Całkiem możliwe, że od kilku miesięcy już nie istnieje.
Liczba postów: 3,508
Liczba wątków: 86
27-08-2016, 03:14 PM
Masz launcher Zyczu mam rozumieć? A to Ty rejestrowałeś konto? ^^ W sensie na Zyczu?
Reputacja:
2
nie,nic nie rejstrowalem, niby poco? skina bd miec kiedy bd miec nowy komp,bo na lapku nie kumam jak wgrywac skiny
Liczba postów: 2,541
Liczba wątków: 215
Reputacja:
235
No to jak się nie rejestrowałeś to ktoś to zrobił za ciebie i przygarnął to konto.
Tzn. może już ktoś po prostu też gra na tym nicku na innym serwerze i sobie skiny zmienia.
My nic na to nie poradzimy.
Liczba postów: 67
Liczba wątków: 22
Może zmień nick i załóż na nim nowe konto na zyczu, jeśli chcesz mieć własnego skina.
Reputacja:
2
Przyjaciel,nie wolę nie zmieniac konta,mam super staty na tym koncie na serwie i nie chce go stracic,nalagx35 ktos gra na innym serwie na mojim nicku? ja w to wątpię, male prawdopodobienstwo zeby ktos mial identyczny nick niz ja