23-10-2015, 08:31 PM 

Sorry no... przyznaje sie ... byłem cheaterem i zareklamowałem tego serwa ale nie wiedziałem że to zabronione ! Prosze was bo to mój ulubiony serwer.  

|  | 
| 

23-10-2015, 08:31 PM 

Sorry no... przyznaje sie ... byłem cheaterem i zareklamowałem tego serwa ale nie wiedziałem że to zabronione ! Prosze was bo to mój ulubiony serwer.    

23-10-2015, 08:53 PM 

Po: 1. Za cheaty i reklamy są bany permentalne. 2. Nie rozpatrzą tego, brak wzoru. ![[Obrazek: qgj0tdY.gif]](http://i.imgur.com/qgj0tdY.gif) 

24-10-2015, 08:24 AM 

Cheatowałeś oraz reklamowałeś. Nie dostaniesz UB, przynajmniej u mnie. Wchodząc do gry akceptujesz regulamin. Jak nie znasz zasad to najpierw go przeczytaj, a potem ewentualnie rozmyślaj nad tym co robisz. Teraz już za późno. Dodatkowo - pisanie, że się nie wiedziało to tylko wykazanie głupoty z twojej strony. Gdybyś miał własny serwer - raczej byś nie chciał mieć na nim cheaterów, oszustów, spamerów i reklam, które zabierają ci graczy. Ulubiony serwer? Poszukaj innego, bo UB za takie coś na pewno nie dostaniesz. Twoje jedyne wyjście to kupno UnBana. Brak wzoru. Odrzucam. Proszę o zamknięcie. MrPozdroPL Warn za słownictwo i złe zachowanie. God's Not Dead koteł ^u^ 

24-10-2015, 09:01 AM 

Twoje uzasadnienie o to aby dostać unbana jest wręcz śmieszne... Błagam cię. ''Nie wiedziałem, że to zabronione''. Pierwszy raz jesteś na serwerach? Odrzucam. | 
| 
					« Starszy wątek | Nowszy wątek »
				 |