29-09-2015, 03:37 PM
1. Mieć minimum 13lat JEST
2. Znać podstawowe komendy essentials / worldedit / worldguard ZNAM
3. Umieć pisać z zachowanie polskiej ortografii 10/10
4. Mieć doświadczenie z Minecraftem minimum rok czasu JEST
5. Mieć chęć pomocy innym MAM
6. Posiadać sprawny mikrofon MAM
7. Posiadać 15 postów i 3 wątki NIEMAM
8. Posiadać TeamSpeak 3 MAM
1. Twój NICK i imię:MrBananeczek Maciek
3. Wiek:15
4. Ile grasz w Minecraft?: Jakieś 2 lata
5. Co zamierzasz zrobić jako Helper?: Niszczyć cziterów, pomagać w rozwoju serwera i zapraszać ludzi na niego
6. Napisz parę ZDAŃ o sobie: Mam na imię Maciek, mam 15 lat. Lubie grać w Minecrafta i posiadam wielie gier na platformie steam. Prawie wszyscy na SkyBlocku mnie znają, potrafię dogadać się z innymi. Lubię bardzo pomagać. Wiem, że niemam tych postów na forum ale nie mam w jakich tematach pisać. Na forum mnie jeszcze nie znacie ale moja aktywność wciąż rośnie . Jeżeli chcecie się ze mną skontaktować piszcie GG: 52991180.
2. Znać podstawowe komendy essentials / worldedit / worldguard ZNAM
3. Umieć pisać z zachowanie polskiej ortografii 10/10
4. Mieć doświadczenie z Minecraftem minimum rok czasu JEST
5. Mieć chęć pomocy innym MAM
6. Posiadać sprawny mikrofon MAM
7. Posiadać 15 postów i 3 wątki NIEMAM
8. Posiadać TeamSpeak 3 MAM
1. Twój NICK i imię:MrBananeczek Maciek
3. Wiek:15
4. Ile grasz w Minecraft?: Jakieś 2 lata
5. Co zamierzasz zrobić jako Helper?: Niszczyć cziterów, pomagać w rozwoju serwera i zapraszać ludzi na niego
6. Napisz parę ZDAŃ o sobie: Mam na imię Maciek, mam 15 lat. Lubie grać w Minecrafta i posiadam wielie gier na platformie steam. Prawie wszyscy na SkyBlocku mnie znają, potrafię dogadać się z innymi. Lubię bardzo pomagać. Wiem, że niemam tych postów na forum ale nie mam w jakich tematach pisać. Na forum mnie jeszcze nie znacie ale moja aktywność wciąż rośnie . Jeżeli chcecie się ze mną skontaktować piszcie GG: 52991180.