Dołącz do HYPIXEL.PL (połączony serwer MCSURVI + MINEFOX + MINESERVER)!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TEST2[UNBAN] TEST2
Nazwa użytkownika zbanowanego : TEST2
Jesteś recydywistą?: Nie
Dlaczego chcesz dostać unbana: Zostałem zbanowany jak grałem na serwerze Wojownicy vs Potwory nie wiem przez kogo ale wiem za co, używam dwóch loginów grając na Waszym serwerze (TEST2) i (NERON) używam dwóch dlatego że kumpel do mnie przychodzi i gramy razem na dwóch kompach mój kumpel zaczął się wygłupiać i logował się różnymi nickami czego ja nie zauważyłem i oby dwa konta zostały zablokowane. Proszę o unbana TEST2 gdyż jestem Waszym stałym bywalcem bo lubię grać na Waszym serwerze jest to jeden z lepszych i też nie mało kasy już zostawiłem Smile Właścicielowi co możecie sprawdzić i pewnie jeszcze nie raz coś kupię, proszę o unbana TEST2 i jeżeli nie przeszkadzałoby Wam odblokowanie Neron też bym był wdzięczny bo jak kumpel przyjdzie do mnie grać to nie będę mógł z nim grać na waszym serwerze no a jeżeli się nie zgodzicie na odblokowanie dwóch nicków to chociaż TEST2 plissssssssss SmileSmile
Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby.
Odpowiedz
Twój kumpel Neron tak przedstawił się jako ty wyszedłem na sekundkę na PvP Kits aby zobaczyć wasze IP cudem 8-10 kont miało to samo IP a w dodatku obrażali graczy i pisali wulgaryzmy na czacie niby nie dostałeś bana perma bo ograniczenia kont jak naraznie nie ma ale przyjmijmy ok. 4-5 kont ale nie 10 powiedz swojemu kumplowi że miałeś bana na 24 godziny przez niego za obrażanie.

Wypociny z mojego Troopera 5 #Tapatalk

[Obrazek: GvzzU6a.jpg]

Odpowiedz
ps: Prośby o UB nie piszę się w skargach no ale.

Odpowiedz
(29-08-2015, 05:40 AM)TiTeczek napisał(a): ps: Prośby o UB nie piszę się w skargach no ale.

Dziękuje za unban więcej kłopotów nie będę już sprawiał Smile kolega został pouczony przeze mnie jak ma się zachowywać na serwerze Smile
Odpowiedz
To nie unban tylko czas bana minął. Do zamknięcia

Odpowiedz
(29-08-2015, 01:49 PM)TiTeczek napisał(a): To nie unban tylko czas bana minął. Do zamknięcia

Witam ponownie TiTeczek nadal nie mogę w bić na serwer a chciałem pograć Smile 24 godziny mineły a ja nadal mam bana Sad
Odpowiedz
Witam po raz kolejny nie wiem o co chodzi ale grałem dzisiaj sobie ze 2 godzinki i było wszystko w porządku poczym chcem teraz sobie znów grać i znów jestem z banowany proszę o wyjaśnienie ???? bo czegoś tu nie rozumiem ?????
Odpowiedz
Witam chyba wiem już dlaczego nie mogę się zalogować i jest napisane że mam bana. Wczoraj byłem u taty w pracy i zalogowałem się na serwer i mogłem grać (grałem ze 2 godzinki) po czym wróciłem do domu i jak wchodziłem na serwer to było napisane że mam bana dzisiaj tata zalogował się z pracy i wszystko jest w porządku mogę wejść na serwer i bez problemu mogę grać no ale z domu to nie mogę Sad proszę mi odpisać czy dobrze to rozumiem że z 2 różnych adresów IP nie mogę wchodzić na Wasz serwer ????? i ewentualnie chciałbym tak zrobić żebym z domu mógł wchodzić a nie u taty z pracy plissssss jak to odkręcić pomóżcie Smile help help Smile
Odpowiedz
Sprawdź nick czy masz dobrze. Miałeś bana termin minął.

Wyklikane z klawy na Trooperze 5 #Tptalk

Odpowiedz
(31-08-2015, 07:17 AM)TiTeczek napisał(a): Sprawdź nick czy masz dobrze. Miałeś bana termin minął.

Wyklikane z klawy na Trooperze 5 #Tptalk

TeTeczek sprawdziłem z ojcem jeszcze raz i on z pracy zalogował się a ja z domu nie mogę jest napisane że mam bana ?????? nick dobrze wpisujemy !!! kurcze nie wiem co teraz z tym zrobić nie potrzebnie wczoraj się logował u taty w pracy podejrzewam że to spowodowało ten problem
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości