Dołącz do HYPIXEL.PL (połączony serwer MCSURVI + MINEFOX + MINESERVER)!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ReptilePLCheaterzy Na PvP
Proszę Administrację O Szybkie Rozpatrzenie Tego Wątek dlatego , że Jest Na Serwerze Trybie PvP masa Cheaterów , Proszę Administrację o Jedno Szybkie Zajęcie Się Tym Trybem ...
Odpowiedz
Już wiele razy na forum był taki temat proszę poczytać, admini robią co mogą każdy stara się codziennie wbijać i to ogarniać, ale zbanowani ludzie tworzą multikonta, kupują unbany. Nie da się tego całkowicie wytępić. Ja ze swojej strony proponuję dawać ban na ip, lub żeby można było stworzyć 1 ewentualnie 2 konta.

A tak wgl jestem nowy i witam wszystkich na forum Big Grin
Odpowiedz
AutoKosz
Adminów , Modów , Jr,modów itp nie ma wiele, więc nie zażondaj za wiele
Odpowiedz
No niestety... tak bywa jak są tylko 3 osoby(1 raz na tydzień wchodzi) które mogą banować na tym trybie(Nie liczę Kalisa i Banana)
Odpowiedz
Banan wchodzi jak wchodzi czasem ma czas i on zajmuje się mcsurvi. Nie ma biurka na razie mnie też nie ma wyobraźcie sobie tak: lamaxdgg (Nieobecny na razie) Mrvivox Titeczek(nieobecny na 2-3 dni) Omexia & Karolinamy (Brak permisji do banów ranga na jednym trybie) SzybkiBanan (Nieobecny bez biurka) trudno ogarnąć wszystkie tryby niemając dostępu do vanisha flya a jeszcze dojdzie NAM szkoła i ktoś kto ma cheaty i wcześniej kończy też go nie złapiemy albo w taką sobotę mieliśmy takie zamieszanie na PvP że ktoś z nas zwarnował nawet złą osobę potem trzeba było dawać ub są cheaterzy którzy wchodzą o 23:00-24:00 i wtedy ja patroluje na ts bo nikt oprócz mnie nie jest ,,nocnym Markiem" z moderatorów i też ciężko mi ogarniać przynajmniej dwa tryby.

Wypociny z mojego Troopera 5 #Tapatalk

[Obrazek: GvzzU6a.jpg]

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości