08-12-2018, 01:54 PM
Dołącz do HYPIXEL.PL (połączony serwer MCSURVI + MINEFOX + MINESERVER)!
Główka
|
08-12-2018, 03:10 PM
Widac ze wlozyles w to troche pracy, aczkolwiek chyba najlepsza twoja budowla byla ta
Mam premke, od niedawna. Musze pobrac od nowa nonpremke bo tam inny nick. Ale swoja droga, chcialem bardzo to skonczyc tylko no... meszek, nie mam miejsca a chcialem cos naprawdę fajnego zrobic .. musialbym kupic Vipa, ale nawet to by nie pomoglo bo dzialki obok sa zajete ;3 jesli dalej to tam stoi to cos tam poklikam jeszcze ;D milo ze ktos odkopał to..
P.S Czy ja sie tym komuś chwaliłem że posiadasz screenka?
08-12-2018, 04:06 PM
Zrobilem kiedys ss. Co do dzialki nie ma problemu. Przeniesienie to raptem 2 komendy dla administracji, a watpie zeby ktos odmowil wykonania tej czynnosci.
08-12-2018, 07:30 PM
Owszem, odmówił. Miedzy innymi dlatego zaprzestałem robienia tego projektu, i ta osoba o której mówie dobrze wie że to o niej mowa =) Ale nie mam jej tego za złe.
08-12-2018, 08:12 PM
No coz... ja nie rozumiem czemu mialoby to szkodzic, aczkolwiek mozliwe ze po prostu nie mial do tego permissji (nwm o kg chodzi). Jezeli chcesz zmieniac konto na stare tylko po to zeby zachowac dzialke to nie ma to sensu. Mozesz na koncie premium stworzyc dzialkew ustronnym miejscu, a ja ci tam wkleje stara.
05-03-2019, 11:13 AM
Wiadomość wygenerowana automatycznie !
Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją skontaktuj się z administracją McSurvi.pl Pozdrawiamy! |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości