20-11-2018, 07:24 AM
[b]1) Nazwa użytkownika zbanowanego: Michcio99999
[b]2) Data i godzina nadania kary:20.11.2018 noc
[b]3) Czy byłaś(eś) wcześniej karana(y)? tak
[b]4) Opis sytuacji:Złamałem prawo server skyblock i kopałem na afku, przepraszam, lecz administrator Wituusieq zrobił rzecz straszną, Wziął mnie na sprawdzanie jak widział, że afkuje, zamiast dać mi bana np na 7 dni to dostałem perma, dał mi powód afk i wspomaganie kopania {kopałem na latarni z haste 2}
[b]5) Dlaczego chcesz dostać unbana
onieważ naprawdę kocham ten server i bardzo chcę na nim grać z kolegami tylko on daje mi na prawde radość z życia, przepraszam za kopanie na afku jeszcze raz
[b]6) Treść Bana:kopanie na afku+ wspomagani kopania
[b]7) Osoba banująca: Wituusieq
[b]2) Data i godzina nadania kary:20.11.2018 noc
[b]3) Czy byłaś(eś) wcześniej karana(y)? tak
[b]4) Opis sytuacji:Złamałem prawo server skyblock i kopałem na afku, przepraszam, lecz administrator Wituusieq zrobił rzecz straszną, Wziął mnie na sprawdzanie jak widział, że afkuje, zamiast dać mi bana np na 7 dni to dostałem perma, dał mi powód afk i wspomaganie kopania {kopałem na latarni z haste 2}
[b]5) Dlaczego chcesz dostać unbana
onieważ naprawdę kocham ten server i bardzo chcę na nim grać z kolegami tylko on daje mi na prawde radość z życia, przepraszam za kopanie na afku jeszcze raz[b]6) Treść Bana:kopanie na afku+ wspomagani kopania
[b]7) Osoba banująca: Wituusieq

Plus wcześniej też byłeś karany za to samo. Ode mnie unbana nie dostaniesz, prośbę odrzucam, bo dowody na słuszność kary są niepodważalne. Co najwyżej mogę Ci skrócić bana do powiedzmy 7 dni, ale z totalnym wyczyszczeniem wyspy, ekwipunku i enderchestu, lecz tylko jeśli reszta administracji się zgodzi. Dziękuję i pozdrawiam.
![[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]](http://mineserwer.pl/skargi/76d734847afd2.jpg)