21-07-2015, 06:00 AM
Nie pamietam hasla na Karoduri mógłby jakis Admin zmienic mi je i podac na pw na foru m?
Haslo
|
21-07-2015, 06:00 AM
Nie pamietam hasla na Karoduri mógłby jakis Admin zmienic mi je i podac na pw na foru m?
21-07-2015, 09:04 AM
Odzyskiwanie Konta
Witaj! Jeśli zapomniałeś hasła na nasz serwer McSurvi.pl, to mamy dwie możliwości odzyskania konta.
1) Jeśli przy rejestracji podawałeś swój e-mail, to teraz musisz na lobby wpisać komendę: /email recovery <twój_email>. Na twój e-mail powinno przyjść nowe hasło. 2) Oddzielny Wątek, Kliknij Tutaj! W skrócie, jeżeli kupowałeś jakąś usługę SMS, wystarczy, że w prywatnej wiadomości napiszesz użytkownikom Admin, KalisPro lub na adres MINESERWER@ZARABIAM.COM e-mail, w którym znajdą się takie informacje jak: Twój Nr Telefonu, Data Zamówienia oraz Treść SMS. Jeśli nie spełniasz żadnej z tych możliwości odzyskania konta, to niestety nie będziemy mogli stwierdzić, że to twoje konto i przykro nam, ale niestety go nie odzyskasz.
Pozdrawiamy, Administracja!
26-11-2016, 11:44 AM
chce odzysakć hasło bo wysłałem sms na watcher blocku i mam tam vipa prosze pomocy
26-11-2016, 01:44 PM
Jeżeli nie dostałeś zamówionej usługi, niepoprawnie ją zamówiłeś lub masz problem z hasłem do gry należy napisać E-Mail na adres ADMIN@MCSURVI.PL.
Jeśli problem dotyczy usług sms w treści Maila powinna znajdować się informacja: 1) Data wysłania sms: 2) Godzina wysłania sms: 3) Treść wysłanego smsa: 4) Numer telefonu na który wysłano sms: 5) Numer telefonu z którego wysłano sms: 6) Serwer na którym zamówiłeś usługę: 7) Twój nick na serwerze: Weryfikacja twojego problemu powinna potrwać do 24 godzin. W weekendy do 48 godzin. |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|