Dołącz do HYPIXEL.PL (połączony serwer MCSURVI + MINEFOX + MINESERVER)!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tomek_777Włamanie na konto
    Witam , mój nick w grze To Tomek777 , Wydarzyło sie to na Skyblock 1 , wyszłem z gry i zacząłem grac w co innego potem kolega do mnie dzowoni na skype i pyta sie mnie czemu nie odpisuje mu na skyblocku otóż ktos mi sie włamał na konto , po 30 min Osoba na moim koncie wyszła i jak sie zalogowałem na swoje konto, na wyspie byłą tabliczka ,,Hahah konsergw1Gul oraz zniszczona wyspa - Jest to użytkownik o nicku Konserwa1ful , dostał on ostatnio bana za cheaty , prosze mi pomóc, Z góry dziękuje i pozdrawiam.
Tak to Prawda , Jego nick (Tomek777) stoi na spawnie i wyzywasz wszystkich.
Na podstawie tego nie mogę ocenić czy faktycznie ktoś ci się włamał na konto...
[Obrazek: image.php?di=KUTE]
Potrzebujesz Pomocy? Kliknij mój skin aby wysłać mi Prywatną Wiadomość. Opisz swój 
problem lub pytanie, a ja na pewno ci odpiszę.
(01-07-2015, 03:31 PM)lamaxdgg napisał(a): Na podstawie tego nie mogę ocenić czy faktycznie ktoś ci się włamał na konto...

To na podstawie czego?? dalem wam zdjecie i nawet sam gracz sie podpisal. Pomózcie chce tu normalnie grać!.
przeciez został zbanowany ale jak by zgadnął twoje hasło już ma nowe konto Tomek777 on został zbanowany wtf?!
Zmień hasło, tabliczkę mogłeś sam postawić i udawać. Nie mogę więcej stwierdzić...
Potrzebujesz Pomocy? Kliknij mój skin aby wysłać mi Prywatną Wiadomość. Opisz swój 
(01-07-2015, 05:17 PM)lamaxdgg napisał(a): Zmień hasło, tabliczkę mogłeś sam postawić i udawać. Nie mogę więcej stwierdzić...

Ciekawe po co miałbym to robić. Ludzie pomagajcie graczom a nie pozwalajcie na to aby gracz włamywal mi sie na konto...
Powiedziałem, brak mocnych dowodów, zmień hasło. Administracja nie odpowiada za utracone itemy.
Zamykam.

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości