Liczba postów: 662
Liczba wątków: 141
03-07-2017, 06:38 PM
Witam. Na mapie Saurum (czy jakoś tak) niema expa z wykopania drewna lub melonów . Oraz z bloków drewna wypadają bloki drewna zamiast desek.
Witam. Gdy 1julia1 rozwaliła zielonych (czyli mnie i innych) oraz pozabijała wywaliło mnie na poczekalnię / lobby anihilacji jak zawsze pomyślałem sobie aby wprowadzić tryb spectatora aby nie czekać 20-30 min . NP czerwoni rozwalili i pozabijali niebieskich już w drugiej turze i wywala ich tam gdzie zawsze i muszą czekać, np 30min.
Liczba postów: 2,988
Liczba wątków: 29
Reputacja:
297
1. Bo za to expa nie bylo od samego poczatku...
Dopiero od aktualizacji o nowe mapy doszedl exp z melonow
2. Bez sens a az zaszkodzi. Bys gral na sw to bys wiedzial ze tak mozna latwo zbugowac lucznika ze jego strzaly zatrzymuja sie na tobie. W dodatku jest to bez sensu poniewaz i tak jakos wiekszosc siedzi na lobby i skacze po drzewach lub afczy...
Jak jest sens dodawac cos takiego skoro jestes jedyna osoba ktora to chce
Wysłane z mojego SM-A320F przy użyciu Tapatalka
Liczba postów: 614
Liczba wątków: 191
Zgodzę się z szumielem.
Ja jak przegram to zawsze moge sobie poparkurowac, udawac ze umiem robic bh, albo popisze z tygri czy kto tam fajny na lobby..
Zawsze możesz iśc na inny tryb.
Liczba postów: 662
Liczba wątków: 141
03-07-2017, 07:45 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-07-2017, 07:52 PM przez crazycrafter.)
Co do pierwszego . Exp nie jest tylko z melonów , brakuje expa tylko na (czymś tam) a normalnie jest exp z drewna ( wypadają deski) i z melonów.
Dobra. Mam w ***** co piszecie po prostu zamknijcie ten wątek oraz mnie zbanujcie . Zamknijcie to jak wszystkie moje wątki .