Liczba postów: 9
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
Mrsebaa
Zbanowany 2 lutego nie pamiętam godziny
Opis: Włam :c
Wytłumaczenie: Ktoś mi wszedł na konto (miałem banalne hasło) i zaczął wyzywać administrację, Możecie sprawdzić adresy ip czy coś innego, ja jestem niewinny! Gram na tym serwerze kilka dobrych lat i nie chcę skończyć z permem za nic. Sprawdźcie, kto mi się włamał i mnie odbanujcie, prosze ;_;
Powód: Obraz administracji.
Liczba postów: 949
Liczba wątków: 378
Reputacja:
97
Ban od Nali.
Czekamy na jej wypowiedź.
Liczba postów: 2,081
Liczba wątków: 290
Reputacja:
98
Z deczka to też twoja wina , bo hasło powinno być trudne z mieszanki licz i cyfr , żeby nie dochodziło do takich sytuacji.
Reputacja:
0
To dostane unbana? Bardzo lubię ten serwer i chciałbym jeszcze na nim pograć.
Liczba postów: 614
Liczba wątków: 191
Nie nabijaj postow ;P
Kiedy ostatnio grałeś przed banem?
Reputacja:
0
Na tym serwerze gram zazwyczaj codziennie z małymi wyjątkami, więc dzień przed banem grałem na 90%
Reputacja:
0
OK na 90% na konto mi wszedł gracz ggsolo. Zobaczcie jego adresy IP i mnie odbanujcie, proszę was. Jak już pisałem to jeden z moich ulubionych serwerów i nie chcę skończyć na nim gry, dla tego proszę o jeszcze jedną szansę. Zmienię hasło i będę bardziej uważał. ;-;
Liczba postów: 120
Liczba wątków: 5
Reputacja:
11
Jeśli faktycznie ktoś ci się włamał na konto to pewnie jeszcze zmienił hasło więc nie wiem czy bo dostanie UB nie będzie cię czekała przykra niespodzianka że twoje hasło nie pasuje. Chyba że podawałem swojego e maila albo zakupowales usługi SMS lub psc.