Tryb dotyczący problemu/pytania:
Problemz logowaniem na serwer GTA
Opis problemu/pytania:
Podczas wejscia na serwer z nickiem napisanym z malej literki wyrzuca mnie z serwera, z komunikatem o tym, ze jestem zalogowany na tym serwerze pod nickiem "Jakubmat5" (z duzej litery). Kiedy zmieniam te literke i probuje wejsc na tryb gta na czacie pojawia sie komunikat mowiacy o tym, ze jestem zalogowany na trybie pod nickiem z malej litery.
Najprawdopodobniej dostałeś laga, po czym serwer myślał, że jesteś nadal na serwerze gdy Cię wyrzuciło. Często tak się dzieje. Sprawdź jeszcze raz czy już możesz zalogować się na jakubmat5, z małej literki.
(14-03-2020, 10:26 PM)rykker_ napisał(a): Najprawdopodobniej dostałeś laga, po czym serwer myślał, że jesteś nadal na serwerze gdy Cię wyrzuciło. Często tak się dzieje. Sprawdź jeszcze raz czy już możesz zalogować się na jakubmat5, z małej literki.
Miałem pewne problemy z uruchomieniem gry, ale już zalatwione. Problem polega właśnie na tym, że na ten tryb muszę wejść z nicku, który jest napisany z małej literki. Natomiast gdy próbuje wejść na serwer zmieniając z małej na dużą wyrzucą mnie z serwera i pokazuje mi się komunikat: "Powinieneś dołączyć do serwera z nicku Jakubmat5, a nie jakubmat5". Przepraszam za to, że piszę tak chaotycznie, ale piszę w pośpiechu
26-03-2020, 06:18 PM (Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-03-2020, 09:27 PM przez jakubmat5.)
Aktualnie mogę zalogować sie na tryb GTA, jednak jest pewien problem. usunęło mi wszystkie przedmioty z ekwipunku, z ender chesta i wyzerowalo mi lvl. Jednak nadal posiadam pieniadze i działkę. Edytuje: z tgo co slyszalem od innych graczy, oni tez stracilii przedmioty, lvle itd.