03-03-2018, 08:54 PM
Na wstępie dodam że nie potrzebuję żeby ktoś mnie bronił. Jedynym efektem jaki to daje jest niepotrzebny spam.
@MichaleX_Pro Widzę nadal chcesz sie w to bawić. Więc może znów przeanalizuję twoją wypowiedź.
W ciągu ostatnich tygodni nawet mało kiedy miałem czas żeby sobie normalnie pograć. Napewno nie będę jednocześnie naprawiać błędów na trybie i patrzeć co ważnego pisze gracz na chacie. W większości jest to spam różnego typu emotek i pytania o itemy. Gdybym jednak tak robił, to czas w jakim wykonywałbym daną czynność uległ by wydłużeniu co najmniej 10-cio krotnie.
@MichaleX_Pro Widzę nadal chcesz sie w to bawić. Więc może znów przeanalizuję twoją wypowiedź.
(03-03-2018, 07:03 PM)MichaleX_Pro napisał(a): Dobra,dobra dobrze wiesz jaki jesteś nie powiem brzydziej bo nie chcem se problemów robićNie specjalnie bawię sie w samoocenę. Więc uznajmy że jestem niedoedukowany w temacie wiedzy o tym jaki jestem.
(03-03-2018, 07:03 PM)MichaleX_Pro napisał(a): ale ty... człowieku zachowujesz się jak byś był zły na światTak to już bywa... wszystko jest winą świata.
(03-03-2018, 07:03 PM)MichaleX_Pro napisał(a): bardzo dużo osób na Ciebie narzekaWszystkich nie zadowolę, szczególnie że to co na pierwszy rzut oka widać, to tylko mały procent tego co robię.
(03-03-2018, 07:03 PM)MichaleX_Pro napisał(a): jeśli mam wymienić to napisz ale bedzie tego trocheA co ja NKWD żeby znać listę wszystkich osób, które mnie nie lubią i powoli wywozić ich na Syberię?
(03-03-2018, 07:03 PM)MichaleX_Pro napisał(a): jeszcze poszukam na Ciebie pare rzeczy, których znać nie chcesz bo mam wposiadaniu ssy i nie pisze tego w ramach jakiegoś szantażu odrazu zaznaczam.To zamiast pisać puste wiadomości nie poparte żadnym dowodem, po prostu wyślij te screeny, żadna znajomość mi nie straszna. Może w końcu będę miał sensowny powód żeby się wypowiedzieć.
(03-03-2018, 07:03 PM)MichaleX_Pro napisał(a): Być może jesteś ogarnięty i i w tym nie zaprzeczamNie lubie sie oceniać
(03-03-2018, 07:03 PM)MichaleX_Pro napisał(a): popracuj nad emocjami i nie zachowuj się tak, że jako ważny członek administracji olewasz wszystkoNie czuję się ważny, a tym bardziej wazniejszy od innych. Tak samo nie pokazuję emocji w swoich wypowiedziach. Taki mam styl wypowiedzi. I po 3 latach jestes pierwszą osobą, która postanowiła się na to pożalić.
(03-03-2018, 07:03 PM)MichaleX_Pro napisał(a): traktujesz graczy jak przedmiotTraktujesz administracje jak przedmiot, jakim jest maszyna pracującą 24/7.
(03-03-2018, 07:03 PM)MichaleX_Pro napisał(a): rozwój serwera polega na tym, że nie tylko dbasz o sprawdzanie haxów ale musisz dbać o czat itd.Gdyby tylko cziterzy i chat to były jedyne zmartwienia administracji...
W ciągu ostatnich tygodni nawet mało kiedy miałem czas żeby sobie normalnie pograć. Napewno nie będę jednocześnie naprawiać błędów na trybie i patrzeć co ważnego pisze gracz na chacie. W większości jest to spam różnego typu emotek i pytania o itemy. Gdybym jednak tak robił, to czas w jakim wykonywałbym daną czynność uległ by wydłużeniu co najmniej 10-cio krotnie.
(03-03-2018, 07:03 PM)MichaleX_Pro napisał(a): weź se to do serca xd.Gdyby tylko coś z tego postu było tego warte...
(03-03-2018, 07:03 PM)MichaleX_Pro napisał(a):