Twój nick: SzukamKolegow
Data i godzina nadania kary: 12-2-2018 15;30
Opis sytuacji:
A i nie napisalem ze tam mam cheaty :
https://zapodaj.net/80c1473eae578.png.html
Nie widze ze napisalem ,, PRZYZNAJE SIE DO CHETOW ''
A jak administracja na teamspeaku mowi ,, WYNIKA Z KONTEKSTU ''
Wytłumaczenie:
Kazdy mi pisze ze mam cheaty ale gram na znanej paczce ,,BlazingPack''
I nie raz jak ktos pisze ze mam cheaty to im odpisuje ,, - Tak mam o nazwie ' blazingpack ' i na koncu ''
Powód kary (ScreenSHot, filmik): Przyznanie sie do cheatow
I po zamykasz tamten tamet chcialem podyskutowac o twojej wypowiedzi
A wiec zaczynamy zabawe:
- Chyba nie wiesz co to znaczy ''kontekts''
PS. Kontekst – związek, łączność, zależność. W znaczeniu – zależność znaczenia treści jakiegoś fragmentu tekstu, wypowiedzi lub słowa, od treści i znaczeń słów ją poprzedzających lub po nich następujących.
- Chyba widac ze sie smieje bo wteczas ktos prosil zebym mu seta odal i ja tak napisalem poczym mu odalem
Posmieszkowac nie mozna ?
- Szukalem w regulaminie czy cos jest wspomniane o tkz. macro i autoclicerach ale nic nie widzalem niestety
- Zobacz ostatnia linijke https://scr.hu/ZYlJ4e w pewnym sensie chodzi o to ze mozna napisac albo wypowiedziec sie o tym banie
- Tutaj sie absolutnie nie zgodze zostalem wyzucony z kanalu bylem wteczas z moim kolega, i jak widzalas ze jestem na ts to czemu nie moglismy o tym porozmawiac tylko odrazu banujesz
A TAK JAK MUSISZ BEZCZELNIE USUWASZ TAMTEN TEMAT, PRZEZ TO MUSZE ROBIC NOWY TEMAT ZEBY SIE WYPOWIEDZEC
PS. SPECJALNIE TAK PISZE BO, WIEKSZOSC OSOB TO 10-12Lat KTORZY NIE UMIAM SIE KLEPAC I PISZA ZE MAM CHETY
I TO ZE TAK PISZE TO NIE JEST POWOD ZEBY DAWAC BANA
Bylem w ten czas na serwerze to czemu mnie nie chcialas sprzawdzic?
- A jak ja albo kolega idziemy kogos zglosic to mowisz bede go obserwowala na VANISH'u i wchodzisz na server i piszesz ,, Hej, Siemka czy cus '' to chyba wiadome ze wyjdzie albo wylaczy
Ludzie nie wiedza co to sarkazm
I z moich checi do gry pisze ta wypowiedz
Jak mówią mugole: prawda zwycięży!
ps. pozdro dla kumatych
Data i godzina nadania kary: 12-2-2018 15;30
Opis sytuacji:
A i nie napisalem ze tam mam cheaty :
https://zapodaj.net/80c1473eae578.png.html
Nie widze ze napisalem ,, PRZYZNAJE SIE DO CHETOW ''
A jak administracja na teamspeaku mowi ,, WYNIKA Z KONTEKSTU ''
Wytłumaczenie:
Kazdy mi pisze ze mam cheaty ale gram na znanej paczce ,,BlazingPack''
I nie raz jak ktos pisze ze mam cheaty to im odpisuje ,, - Tak mam o nazwie ' blazingpack ' i na koncu ''
Powód kary (ScreenSHot, filmik): Przyznanie sie do cheatow
I po zamykasz tamten tamet chcialem podyskutowac o twojej wypowiedzi

A wiec zaczynamy zabawe:
Kod:
Na teamspeaku powiedziałam Ci, iż z kontekstu rozmowy wynika to, że przyznałeś się do wspomagaczy.
PS. Kontekst – związek, łączność, zależność. W znaczeniu – zależność znaczenia treści jakiegoś fragmentu tekstu, wypowiedzi lub słowa, od treści i znaczeń słów ją poprzedzających lub po nich następujących.
Kod:
Faktycznie na screenie tego nie ma, jednak co innego w momencie przeglądania twoich logów:
SzukamKolegow: nic nie widze na tym czacie chity mi zaslaniaja 10.02.2018, 13:11:46

Kod:
resztą pod wspomagacze również podpinamy macro, autoclicery, (oraz sporo innych "modyfikacji")
Kod:
Co do wypowiadania się na forum - nikt nie kazał Ci tutaj przychodzić. Sam z własnej woli napisałeś prośbę o UnBana.
Kod:
Jeżeli chciałeś załatwić to na teamspeaku wystarczyło porozmawiać, a Ty bezczelnie wyszedłeś z kanału po moich słowach o kontekście.
A TAK JAK MUSISZ BEZCZELNIE USUWASZ TAMTEN TEMAT, PRZEZ TO MUSZE ROBIC NOWY TEMAT ZEBY SIE WYPOWIEDZEC
PS. SPECJALNIE TAK PISZE BO, WIEKSZOSC OSOB TO 10-12Lat KTORZY NIE UMIAM SIE KLEPAC I PISZA ZE MAM CHETY

I TO ZE TAK PISZE TO NIE JEST POWOD ZEBY DAWAC BANA

- A jak ja albo kolega idziemy kogos zglosic to mowisz bede go obserwowala na VANISH'u i wchodzisz na server i piszesz ,, Hej, Siemka czy cus '' to chyba wiadome ze wyjdzie albo wylaczy
Ludzie nie wiedza co to sarkazm

I z moich checi do gry pisze ta wypowiedz
Jak mówią mugole: prawda zwycięży!
ps. pozdro dla kumatych