22-12-2017, 11:42 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-12-2017, 11:43 PM przez raki123.
Powód edycji: zly link.
)
---------------------------------------------
Twój nick:raki123
Data i godzina nadania kary:23.12.2017 godz. 23.37
Opis sytuacji: ogolem to proboje wejsc na konto raki123 w celu zmienienia hasla z pewnej przyczyny po czym okazuje sie ze mam bana
Wytłumaczenie: szczerze napoczatku nie wiedzialem za co jest ban po czym wbilem na tsa i bartez mi powiedzial ze mam obrazliwe tabliczki na dzialce i ze mixuu mnie za nie upominal ale ich nie usunolem choc szczerze nie pamietam zebym dostal jakiekolwiek upomnienie a sama tabliczka nie byla stawiona przezemnie tylko przez dobre_ruszowe poniewaz byl dodany do mnie do dzialki , nie wiedzialem ze jest za to jest ban wiec ich nie usuwalem a zadnego upomnienia ze strony mixa nie pamietam wiec moze bylem wtedy afk.
Powód kary (ScreenSHot, filmik): https://imgur.com/a/Oxtdo
----------------------------------------------
Twój nick:raki123
Data i godzina nadania kary:23.12.2017 godz. 23.37
Opis sytuacji: ogolem to proboje wejsc na konto raki123 w celu zmienienia hasla z pewnej przyczyny po czym okazuje sie ze mam bana
Wytłumaczenie: szczerze napoczatku nie wiedzialem za co jest ban po czym wbilem na tsa i bartez mi powiedzial ze mam obrazliwe tabliczki na dzialce i ze mixuu mnie za nie upominal ale ich nie usunolem choc szczerze nie pamietam zebym dostal jakiekolwiek upomnienie a sama tabliczka nie byla stawiona przezemnie tylko przez dobre_ruszowe poniewaz byl dodany do mnie do dzialki , nie wiedzialem ze jest za to jest ban wiec ich nie usuwalem a zadnego upomnienia ze strony mixa nie pamietam wiec moze bylem wtedy afk.
Powód kary (ScreenSHot, filmik): https://imgur.com/a/Oxtdo
----------------------------------------------
( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°)