Liczba postów: 47
Liczba wątków: 22
A więc ja cię nawet nie znałem czasami cię widywałem na różnych trybach takich jak pvp classic i innych tam. Wspomniałeś o tym że jesteś chamski ja się z tym nie zgodze do dziś pamiętam jak pisałem z xTaju o moim banie i wbiłem potem na tsa do ciebie dałeś mi wtedy ostatnią szansę i udało mi się wywalczyć unbana ^^ lecz wszyscy wiemy że od kad dostałem tego unbana zacząłem dostawać co raz to więcej banów i robiłem co raz więcej kont. Nie chce też się tutaj za bardzo rozpisywać tak jak inni nie powiem zdziwiło mnie to trochę że nie masz już rangi to tyle bayo! ;^
Liczba postów: 599
Liczba wątków: 121
Reputacja:
78
Za czasów bytu w administracji była to przyjemność z Tobą współpracować, jednocześnie poznać. Powodzenia w życiu prywatnym - może kiedyś uda nam się jeszcze porozmawiać
Gentleman will walk, but never run.
Liczba postów: 154
Liczba wątków: 97
Reputacja:
40
pap momolku będzie mi cie brakować :C
Liczba postów: 440
Liczba wątków: 238
Żegnaj momolku..
Ale na Anihilacje Masz Wbijać
Liczba postów: 2
Liczba wątków: 0
Reputacja:
3
Szkoda, mi cb. Zawsze mi pomagales w niektorych sprawach... Bede cie pamietal.
Liczba postów: 61
Liczba wątków: 54
Reputacja:
27
Ja Cię zapamiętam jako osobę która mnie wciągnęła do RadioActive, ale teraz już i tak nie mam rangi bo na ts nie wbijałem heh. Pamiętam jak dałeś mi perma za podanie innego ts, bo wtedy jeszcze nie wiedziałem, że jest za to perm ;c ale dałeś mi bana na 24h więc nie byłeś aż tak chamską osobą która nie dawała unbanów. Mam nadzieję że jeszcze wrócisz.
Yo!
Liczba postów: 105
Liczba wątków: 53