17-06-2017, 08:50 PM
Ten pixel art podbije internety.
Pixel art momolka <3
|
17-06-2017, 08:50 PM
Ten pixel art podbije internety.
17-06-2017, 09:01 PM
a tak do samego pixel artu to.... czy tylko mi to przypomina uposledzonego delfina????
( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°)
17-06-2017, 09:10 PM
(17-06-2017, 07:49 PM)Quarantino napisał(a): Podaj jak mam na ciebie wołać xDRaq jr (I ni! Tu ni chodzi o podrobke raki123 tylko o moja przynajeznosc do elitarnej grupy dwuosobowej- raqow anihilacyjnych) A mi ten pixelart przypomina lepsza wersje jakiejs postaci z XX wiecznej strzelanki na pc każdy diax dla mnie to jeden kotek mniej na ziemi. ratuj kotki! (17-06-2017, 07:49 PM)Quarantino napisał(a): Podaj jak mam na ciebie wołać xDRaq jr (I ni! Tu ni chodzi o podrobke raki123 tylko o moja przynajeznosc do elitarnej grupy dwuosobowej- raqow anihilacyjnych) A mi ten pixelart przypomina lepsza wersje jakiejs postaci z XX wiecznej strzelanki na pc każdy diax dla mnie to jeden kotek mniej na ziemi. ratuj kotki!
oooooo tyyyyyyyyy
ja juz mialem zarezerwowane miejsce psa w rodzinie momolkowskych wiec szumielu... WYZYWAM CIE NA POJEDYNEK POKEMON!!! moj snorlax cie zniszczy
( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°)
17-06-2017, 09:32 PM
Oj chyba źle trafiłeś
Jestem tak potężnym psem, że nawet jako pies mam swojego psa! (Tego niecenzuralnego karniaka pozwoliłem sobie zacenzurować ładną rakietą) Mój pies cie wyjaśni lepiej niż frozen każdy diax dla mnie to jeden kotek mniej na ziemi. ratuj kotki!
17-06-2017, 09:37 PM
oooo gitara z boku grasz cos moze? a pozatym wyzywam cie na bitwe pokemon bedac snorlaxem ;P
17-06-2017, 09:48 PM
To ja bede moim psem
A to tam na gorze to majne konto każdy diax dla mnie to jeden kotek mniej na ziemi. ratuj kotki!
23-06-2017, 04:53 PM
fajne
04-07-2017, 02:17 PM
Genialny Pixel Art xDDD
Pomogłem? Daj Diamenta i repke będzie nas coraz więcej
08-07-2017, 04:27 PM
O jezu XD
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|