17-06-2017, 08:50 PM
Ten pixel art podbije internety.
![]() |
17-06-2017, 08:50 PM
Ten pixel art podbije internety.
17-06-2017, 09:01 PM
a tak do samego pixel artu to.... czy tylko mi to przypomina uposledzonego delfina????
( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°)
17-06-2017, 09:10 PM
(17-06-2017, 07:49 PM)Quarantino napisał(a): Podaj jak mam na ciebie wołać xDRaq jr (I ni! Tu ni chodzi o podrobke raki123 tylko o moja przynajeznosc do elitarnej grupy dwuosobowej- raqow anihilacyjnych) A mi ten pixelart przypomina lepsza wersje jakiejs postaci z XX wiecznej strzelanki na pc każdy diax dla mnie to jeden kotek mniej na ziemi. ratuj kotki! (17-06-2017, 07:49 PM)Quarantino napisał(a): Podaj jak mam na ciebie wołać xDRaq jr (I ni! Tu ni chodzi o podrobke raki123 tylko o moja przynajeznosc do elitarnej grupy dwuosobowej- raqow anihilacyjnych) A mi ten pixelart przypomina lepsza wersje jakiejs postaci z XX wiecznej strzelanki na pc każdy diax dla mnie to jeden kotek mniej na ziemi. ratuj kotki!
oooooo tyyyyyyyyy
ja juz mialem zarezerwowane miejsce psa w rodzinie momolkowskych wiec szumielu... WYZYWAM CIE NA POJEDYNEK POKEMON!!! moj snorlax cie zniszczy
( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°)
17-06-2017, 09:32 PM
Oj chyba źle trafiłeś
![]() ![]() Jestem tak potężnym psem, że nawet jako pies mam swojego psa! (Tego niecenzuralnego karniaka pozwoliłem sobie zacenzurować ładną rakietą) ![]() Mój pies cie wyjaśni lepiej niż frozen każdy diax dla mnie to jeden kotek mniej na ziemi. ratuj kotki!
17-06-2017, 09:37 PM
oooo gitara z boku grasz cos moze? a pozatym wyzywam cie na bitwe pokemon bedac snorlaxem ;P
17-06-2017, 09:48 PM
To ja bede moim psem
A to tam na gorze to majne konto każdy diax dla mnie to jeden kotek mniej na ziemi. ratuj kotki!
23-06-2017, 04:53 PM
fajne
04-07-2017, 02:17 PM
Genialny Pixel Art xDDD
Pomogłem? Daj Diamenta i repke będzie nas coraz więcej
![]() ![]()
08-07-2017, 04:27 PM
O jezu XD
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|