13-05-2017, 12:53 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-05-2017, 01:00 PM przez Kristo07.
Powód edycji: 1 Brak w Modach xd
)
Witam, od jakiejś godziny mam pewien WIELKI problem który mi uniemożliwia grę w Minecrafta :C
Otóż: Wszystko na screenach, dodam tylko że to Brązowe coś z któregoś screena to Kamień ;-;
Cały obraz mi tak miga, czasem wszystko znika a czasem jest normalnie albo się robią brązowe Chunki
Ktoś wie jak temu zaradzić??
+ Nigdy wcześniej tak się nie działo, tylko dziś (Dzisiaj też miałem aktualizację Systemu Windows10)
+ Używane Modyfikacje: TooManyItems, OptiFine, ArmorStatusHUD, Directions, StatusEffect HUD, Forge, bskrps Core (Coś w stylu Forge, ale do tych modów Armorstatus itp) i DamageIndicators
+ Właśnie mi się wyłączył Minecraft (tak sam z siebie)
+ Gdy wyłącze TexturePacka dzieje się to samo
+ Próbowałem wyłączyć i włączyć Komputer
Otóż: Wszystko na screenach, dodam tylko że to Brązowe coś z któregoś screena to Kamień ;-;
Cały obraz mi tak miga, czasem wszystko znika a czasem jest normalnie albo się robią brązowe Chunki
Ktoś wie jak temu zaradzić??
+ Nigdy wcześniej tak się nie działo, tylko dziś (Dzisiaj też miałem aktualizację Systemu Windows10)
+ Używane Modyfikacje: TooManyItems, OptiFine, ArmorStatusHUD, Directions, StatusEffect HUD, Forge, bskrps Core (Coś w stylu Forge, ale do tych modów Armorstatus itp) i DamageIndicators
+ Właśnie mi się wyłączył Minecraft (tak sam z siebie)
+ Gdy wyłącze TexturePacka dzieje się to samo
+ Próbowałem wyłączyć i włączyć Komputer