(01-04-2017, 12:08 PM)Vegor32 napisał(a): Wy wszyscy powinniście odpowiadać za to co robicie i mówicie
A kto powiedział, że to oni Ci te statystyki usunęli?
Błąd pluginu, iż komenda nie została zablokowana, a powinna.
W tym czasie co Cię Luka sprawdzała, równocześnie próbowaliśmy rozkminić jak ten gracz, tak zrobił, iż podobna sytuacja już zaistniała. A że wiedziałeś że jesteś sprawdzany, to lognąć nie powinieneś, bo chyba wyraźnie było napisane.
"Logout = ban"
Także pretensje powinieneś mieć do siebie.
Bana za cheaty miałeś wielokrotnie, bo sama pamiętam, jak Cię banowałam.
Także myślę że jednak nie do końca te statystyki, były... Fair.
Ale racja, nie powinny być usunięte iż karą jest ban, nie usuwanie statystyk.
Lecz, z drugiej strony, Luki wina że się zagapiła, iż chcieliśmy znać jak taki błąd mógł się powtórzyć, rozmawiając z tym graczem - który ci te statystyki usunął, dobrym sposobem dla Ciebie było oczywiście, nic innego jak wykorzystanie tego.
Wątpię aby statystyki wróciły, chodź błąd zgłosiłam.
(01-04-2017, 11:51 AM)Vegor32 napisał(a): ZACZNIJCIE się kłócić kto mi odda pieniądze
Tu nie ma co oddawać, to Twój błąd, logłeś a wiedziałeś na co się narażasz.
(01-04-2017, 12:08 PM)Vegor32 napisał(a): EDIT: a Kur** za pierwszym razem gdy dostałem perma od Ciebie Zaboreq to co ? DOM MI WYBUCHŁ ? Nikt do niego nie miał permisji skrzynie zniknęły totalna demolka na mojej działce ? CO kur** gobliny przyszły podsadzić tnt mi pod domem ? PIERW DOM , TERAZ STATYSTYKI ... Co będzie następne ?
Nikt w administracji nie niszczy innym działek, patrz kogo dodajesz do działki, a nie oskarżasz kogoś, chodź nawet nie jesteś sam pewny.