16-03-2017, 05:52 PM
Prosta zabawa piszecie 10 pytań ja na nie odpowiadam i nominuję osobę której będziecie zadawać pytania i tak w kółko
Q&A
|
16-03-2017, 05:52 PM
Prosta zabawa piszecie 10 pytań ja na nie odpowiadam i nominuję osobę której będziecie zadawać pytania i tak w kółko
16-03-2017, 06:27 PM
No więc tak:
Ulubiony tryb? ile czasu już grasz? co byś chciał robić w przyszłości? ile masz lat? jak masz na imię? jakieś hobby? (nie liczy się gra na kompie :p) ulubiony zwierzak? lekcja w szkole? (np: wf) ulubiony mod? siatkówka czy nożna? fb czy nk? (xD)
17-03-2017, 01:27 PM
Niezbyt mnie zrozumiałeś chodziło mi o to że 1 osoba zadaje 1 pytanie i ja z tych osób wybieram 1 której będziecie zadawać pytania ale okej niech będzie takUlubiony tryb?Jail i ahilacja
ile czasu już grasz?2 lata co byś chciał robić w przyszłości? Zostać piłkarzem w piłce noznej ile masz lat? Aha ta tożsamość jak masz na imię? max jakieś hobby? (nie liczy się gra na kompie :p)noga ulubiony zwierzak?pies lekcja w szkole? (np: wf)wf zgadles ulubiony mod?chodzi o wersje jak wersja 1.7.2 a jak mod taki ogl to pingwin pack siatkówka czy nożna?noga fb czy nk? (xD)nk Teraz zdajecie pytania Qurantino |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|