Liczba postów: 20
Liczba wątków: 6
Reputacja:
0
Dostałem bana za kilaure której nie mam . Poza tym dostałem ją kiedy nie grałem ... podejrzewam że ktoś mi włamał się na konto :V
Mam świadka że nie mam kilaury (zap145) a stało się to po zakupieniu przedmiotów do wojowników 2 . Podejrzewam że ktoś włamał mi się na konto proszę odbanujcie mnie wsumie to mam jeszcze jednego świadka.
Liczba postów: 949
Liczba wątków: 378
Reputacja:
97
15-03-2017, 05:45 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-03-2017, 05:45 PM przez 1julia1.)
Świadkowie nie są przez nas brani pod uwagę gdyż mogą oni kłamać.
Jaki jest Twój nick? Kto Cię zbanował? Popraw proszę według wzoru:
Twój nick:
Data i godzina nadania kary:
Opis sytuacji:
Wytłumaczenie:
Powód kary (ScreenShot, filmik):
Reputacja:
0
Nick: konrad30
Data i godzina nadania kary: nie mam pojęcia kiedy ,ponieważ nie grałem wtedy na komputerze. Dokładniej 12/13-03-2017. Godzina pomiędzy 14:00 a 19:00 nst. dnia.
Opis sytuacji: Gdy próbowałem wejść na serwer w poniedziałek około 18:30/19:30 okazało się ,że mam bana mimo że nie grałem.
Wytłumaczenie: Nie wiem co mam napisać ale podejrzewam że ktoś włamał mi się na konto, ponieważ nie grałem w momencie mojego zbanowania, a hasło mam bardzo słabe (mogę podać).
Moja mama może potwierdzić że nie grałem w momencie zbanowania (jakby co to mam 14 lat i chodzę do 2-gimby i nie grałem wtedy bo miałem naukę).
Powód kary: aKillAura przez CONSOLE
To nie moja wina bo nie było mnie na serwerze nic więcej nie powiem nie mam czitów proszę odbanujcie mnie nigdy nie czitowałem.
Reputacja:
0
Proszę odbanujcie mnie potem zmienię sobie hasło do konta i nikt nie wejdzie już bo mam naprawdę łatwe (banalne) !!! Ja nie czitowałem uwierzcie.
16-03-2017, 03:35 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-03-2017, 03:40 PM przez xNALAx.)
Administratorzy nie powinni ci wierzyć. Napisać może każdy.
Jeśli Pomogłam , proszę o reputację z ładnym komentarzem
Pozdrawiam xNALAx
Zapoznaj się z tym
http://mcsurvi.pl/forum/Temat-Chcesz-zos...formacjami
Julka , co o tym myślisz?
Pozdrawiam xNALAx
Chodzi co o jego wątku myślisz
Pozdrawiam xNALAx
Pozdrawiam
Reputacja:
0
Wiem że nie powinni mi wierzyć. Mimo to powinni stanąć na miejscu poszkodowanego i rozpatrzyć sprawę od tego jest administracja od pomocy uczciwym graczom a ja jestem uczciwy nie jak niektórzy gracze poza tym moja sytuacja jest tak zarzenowana ... proszę tylko o jedno pomoc.