28-11-2016, 09:44 PM
Mi się nie udało z tym eybuchowcem
----------------------------------------------------------------------------------
Daj repkę jeśli pomogłem +1
Nowy przedmiot na anihilacje
|
28-11-2016, 09:44 PM
Mi się nie udało z tym eybuchowcem
----------------------------------------------------------------------------------
29-11-2016, 05:20 PM
Spoko pomysł, ja wyobrażam sobie to tak:
Atakuje knypka i mu się zamieniają rzeczy w ekwipunku i wtedy: raz vortex, raz róg, raz kompas itd. Jednak przez 5 sekund to za długo. Powody? 1. Przez te 5 sekund masz 0,1% szans na zabicie gracza 20% na orkę i pozostałe 79,9 na zgon XDD Wady tego czegoś: 1. Kiedy chcesz wyrzucić jakiś śmieć, ktoś rzuca na ciebie czar i wyrzucasz np. miecz dusz 2. Do czego konkretnie ma ci posłużyć ten przedmiot? Wkurzania graczy? :x 3. Czar powinien działać tak: zamienia RAZ rzeczy w ekwipunku.
Gracz~Sn1ck
29-11-2016, 06:55 PM
Narazie nie zmieniam projektu, gdyż te opcję, które napisałem najprawdopodobniej przypadną do gusty paru graczom, ale ostateczna decyzja zależy od admów
29-11-2016, 08:12 PM
Snik 3-2 sekundy a nie ze ci zmienia i później nie wraca, bo tak to musiałbyś się np. Zatrzymać, otworzyć eq i przełożyć sb go do podręcznego eq. A tym czasem... "you died"
Czy może lepiej uciekać za mapę? A może by tak klepać go vortexem... Jakby itemy nie wracały do normalnego ułożenia to by było 100% szans że zdedasz wyskrobane z mojej marchewki, za pomocą painta ^,^
30-11-2016, 09:23 AM
Przestańcie na siłę wymyślać przedmioty, bo i tak nic z tego nie będzie. Zaraz ktoś wymyśli patyk który rozwala cały przeciwny team ze środka mapy...
30-11-2016, 09:23 AM
Wiadomość wygenerowana automatycznie !
Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją skontaktuj się z administracją McSurvi.pl Pozdrawiamy! |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|