Dołącz do HYPIXEL.PL (połączony serwer MCSURVI + MINEFOX + MINESERVER)!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
pucek77Mapka parkour! Autor: pucek77
Witam bardzo serdecznie po małej przerwie (nie bylo mnie pół miecha Tongue ). Dziś chce wam pokazać moją autorską mapke, jesli znajdziecie jakies bugi napiszcie mi o tym. Mapka jest na wersje minecraft 1.7.10 (ja zrobilem ją na tej wersji ale nwm na jakich jeszcze dziala). Nie musze wstawiac chyba screenów, ponieważ daje tutaj link do pobrania
[LINK DO POBRANIA] https://drive.google.com/drive/folders/0...sp=sharing

[INSTRUKCJA INSTALACJI]
1.Pobieramy plik
2. Przenosimy plik do %appdata% >> .minecraft >> saves
3. Rozpakowywujemy plik w folderze "saves"
4. I gotowe!
5. Życzę miłej gry Smile

Pozdrawia pucek77 Tongue
Lubię placki i majnkrafta ^•^ Aa jak ten no pomogłem to daj pan jeden pozytywny punkt reputacji Smile DOBRE POMARAŃCZOWE! Big Grin
Odpowiedz
Pokaż zrzuty ekranu tego parkouru. Chciałbym wiedzieć, jak ten wygląda, zanim go pobiorę.
Odpowiedz
Ehh... Tera ci nie pokaze bo nie jestem na kompie.. Miała być niespodzianka ale dobra jutro ci pokaze :V mogę ci opisać xd Jest maly spawn z zasadami potem lvl 1. pracownia alchemiczna i tam jest parour easy, potem lvl 2. tam jest tez parkour easy ale troszkę trudniejszy i tam jest sceneria taka no jest tam swiat chmury samolot rzeczka i wgl. Następny lvl to kopalnia i ona wyszla meeeeega no musisz zobaczyć i tam jest parkour średni, następny parkour to sprint parkour i on jest dlugi dosyć i sie biegnie na sprincie i sie skacze wiec fajnie i w końcu lvl 5. ale to juz jest niespodzianka taka ze nawet ss nie pokaze no a potem jest bonus i niespodzianka w chescie Smile
To wszystko i jakby się ktos pytal uzywalem wordl edit pluginu. Jak się komuś spdoba może dać repke (nie musi heh) Albo może Se poprostu zagrać, mapka jest mega krótka bo dopiero zaczynam ale mysle ze się spodoba :V :3
Lubię placki i majnkrafta ^•^ Aa jak ten no pomogłem to daj pan jeden pozytywny punkt reputacji Smile DOBRE POMARAŃCZOWE! Big Grin
Odpowiedz
Zaraz dam filmik jak go robię ;p ale muszę jeszcze przeskanowac(hehe klawiatura podpowiada "prześladować") plik, tak prewencyjnie. Z wirusami na lapku rodzicow to 2 miechy się męczyłem ;-;
Zapraszan aby inni też wstawiali, najlepiej z czasem ;p

wyskrobane z mojej marchewki, za pomocą painta ^,^
Odpowiedz
Nie ma tam wirusów :V... Ale jak chcesz to zrób filmik bo to meeega pomysl i żeby mierzyć czas to tez :3 Smile A ja za godz wrzucę te ss tutaj Big Grin c :
Odpowiedz
pucek77. Właśnie przeszedlem ta mapke i ona byla strasznie krotka. z 7-8 Min mi zajelo ją zrobić. Bardzo mi się podoba jak zrobiłeś te sceny na Innego parkoura tak jak mowiles z tą kopalnia czy z tą rzeczką. Sprint nie był długi :/ Spodziewalem się coś ciekawszego. Parkoury byly bardzo łatwe. Nawet ten średni. Ale w tym Parkourze na serio boli mnie to że to bylo bardzo krótkie bo ja takich nie nawidze... Ale dzięki że się postarałeś i ciesze się że wzioles się za takie wyzwanie Smile. Parkour Oceniam: 4.5/10

Dziękuje Bartek998 Smile
Odpowiedz
Dzięki za ocenę, teraz zajmuje się juz nową mapką parkour i przewiduje ok 20 poziomów i znaidzki o których zapomniałem w tym parkourze Smile Tongue I wgl może to dobry pomysł ze co jakiś czas (nwm gdzies co tydz albo 2 tyg) wrzucal na forum jakies mapki swoje (escape/parkour/survival). I nie chce zbytnio spojlować ale nastepna mapka będzie na 1.11 i będzie oparta na shulkerboxach ale będzie tez normalny parkour. Smile
Odpowiedz
HEH, juz zrobiłem 2/15 leveli następnej mapki i oświadczam ze będzie ona zaj3bista! Big Grin długie parkoury, trudne a nawet bardzo trudne i wgl fajna sceneria Tongue
Odpowiedz
Jak chcesz to możesz podesłać to się commandblockami mg pobawić ;p
I proponuję parkura ze slime bloków

Odpowiedz
A oto i dowod na to jak bardzo można się "udupić"
https://youtu.be/-GluH01K5Pg

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 11 gości