Dołącz do HYPIXEL.PL (połączony serwer MCSURVI + MINEFOX + MINESERVER)!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PrzyjacielPIERWSZA DRUŻYNA ANIHILACJI.
Jak dla mnie to głupstwo :p
Po co jakieś PDA? Chcesz wprowadzić partię na serwer?
Przez tą debatę między Trumpem a Clinton polityka stała się czymś głupim ;c

Ta wasza partia po upływie czasu i tak się rozleci? Czemu:
- każdy musi przestrzegać regulaminu serwera , a tego pda praktycznie nikt :3
- po jakimś czasie znudzi wam się to
- na anihilacji nie potrzebne są jakieś grupy. Każdy zgłasza sam skargi na graczy.

Dla mnie to jedna wielka paranoja :c
Jeżeli chcecie to zakładajcie grupy , ale wsyzstko zgodnie z regulaminem.

Oczywiście Panie Fix. Wszystko zgodnie z zasadami. Przyzwyczaiłem się do negatywnych komentarzy. Nie rusza mnie już to, nawet, jakbym miał utracić wszystkich zwolenników. Moja inicjatywa ma cel. To, czy uważacie go za głupotę, jest mi obojętne.

Pozdrawiam, Przyjaciel.
Ale co Ci da taka grupa?

Zbiorę swoich znajomych z anihilacji w jedną całość. W końcu niektórzy już bardzo długo tu grają, a ja chcę z nimi legalnie na raz nawiązać kontakt. Czy to coś złego? Smile
Tak z ciekawości się zapytam rozmiar buta i numery rejestracyjne roweru tez będą potrzebne do tej rekrutacji ?
Nie , ale i tak nam pomagacie , więc nie widzę celu w zakładaniu grupy pomocniczej adminiom.
A jeśli chcesz pogadać ze znajomymi wbijasz na team speak , no limit i gadasz ile chcesz z całą anihilacją ;3

Nie, wystarczy to, co napisałem. Twój sarkazm jest zupełnie nie na miejscu. Jeśli nie akceptujesz tej grupy, po prostu zajmij się sobą, jak nie masz co robić. Smile
Nie mam nic przeciwko twojej drużynie :3
Chcesz , rób.

Fix, nie mam na celu wam pomagać. Niech pomagają inni. I tak nic z tego nie mamy. Zmienił się mój cel. Pomagam przy okazji, a zajmuje się zebraniem dużej liczby graczy.
Przepraszam, że powiedziałem to tak dobitnie. Nic nie mam do administracji. Nawet was podziwiam, ale TiTeczek uświadomił mi, że to wy jesteście od tego, żeby łapać przestępców, a my jesteśmy tu, żeby się dobrze bawić! ;3

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości