26-09-2016, 05:25 PM
wpisuje moje haslo ale nie dziala nie wiem jak je odzyskac pomocy !!!! mam dowody
ukradzione haslo
|
26-09-2016, 05:25 PM
wpisuje moje haslo ale nie dziala nie wiem jak je odzyskac pomocy !!!! mam dowody
26-09-2016, 05:29 PM
Cytuje naszego adminka:
Admin napisał(a):Wystarczy skorzystac zPodaj nam też dowody tego, że te konto było twoje.
26-09-2016, 06:31 PM
Napisz na e-maila Admin@McSurvi.pl
26-09-2016, 07:07 PM
Jeśli nie pamiętasz hasła do swojego konta lub coś się nie zgadza, to możesz odzyskać konto, ale spełniając chociażby jeden z trzech niżej postawionych punktów:
1. Zakupowałaś jakąś usługę na naszym serverze, przykładowe konto VIP. 2. Posiadasz konto premium. 3. Podawałaś Email na serwerze. Jeśli spełniasz pierwszy warunek to piszesz email na Admin@mcsurvi.pl zawierając poniższe informacje dotyczące zakupu: Data wysłania sms: Godzina wysłania sms: Treść wysłanego smsa: Numer telefonu na który wysłano sms: Numer telefonu z którego wysłano sms: Serwer na którym zamówiłeś usługę: Twój nick na serwerze: Ps. Dopisujesz również, że prosisz o wygenerowanie nowego hasła do konta. Jeśli spełniasz drugi warunek również piszesz email na Admin@mcsurvi.pl opisując sytuację, uwzględniając posiadanie Konta Premium. Jeśli spełniasz ostatni punkt, wpisujesz na serverze komendę /email recovery Email (Podany wcześniej na serverze, podczas rejestracji konta) Na Twój email powinno wtedy przyjść nowo wygenerowane hasło. W przypadku nie spełniania tych warunków nie ma możliwości odzyskania konta. ^^ |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|