Liczba postów: 3
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Nick : FentuPL
Witam :>
Dnia 03.01.2016 ( Niedziela ) o godz 22.
Otrzymałem Bana , grając na Anihilacji , zobaczyłem cheatera , ( mniej więcej jakiś marcel... ) i zacząłem pisać , że ma cheater , i taka gra nie ma sensu .
I otrzymałem Bana o treści : Zbanowany , powód : Obraza administratora , regulamin złamany .
Mam Prośbę , czy mogę otrzymać Unban'a .
Dziekuje , za wysłuchanie . :>
Pozdrawiam ! ;-)
Reputacja:
0
Teraz zamiast kupić Vip'a na Creative 3 będę musiał wydać na unbana ;_; . Ehh ... Czekam o szybką odpowiedź i pomoc .
Liczba postów: 4,177
Liczba wątków: 326
Reputacja:
80
Fentu, Marcel jest Jr. Modem na McSurvi. To jest raczej obraza dla administratora jeśli nazywa go ktoś cheaterem, czyż nie?
Wyrysowane z mojej szynki krakowskiej przy użyciu mojej Hime hime :3
Liczba postów: 2,045
Liczba wątków: 61
Reputacja:
138
Nie wiem czy tylko pisałeś że jest cheaterem. Nie poniosły cie emocje?
Liczba postów: 267
Liczba wątków: 49
Reputacja:
12
wiem jak to denerwuje jak ktoś pisze że masz cheaty a administratora może to obrazić więc dlatego masz bana
xDD
Reputacja:
0
Ale nie tylko ja się skarżyłem na tego administratora ponieważ utrudniał grę i juz nie bylo tak przyjemnie . Rozumiem jakby sprawdzał kogoś kto ma cheaty ale on podlatywal do Nas ( mojej drużyny ) i zaczął nas klepać/bić . No to raczej mialem powód do napisania właśnie takiej wiadomości . No nie sądziłem , ze to admin. Poprostu chciałem aby ten gracz juz tak nie robił bo juz tracilem chęć do grania . Juz się to nie powtórzy . Przepraszam , za wyrozumiałość . ;-)
Liczba postów: 58
Liczba wątków: 5
Reputacja:
2
Napisałeś do mnie "marcel4321 ty pedale jeden z cheatami" Nie wiem po co pisałeś ten wątek bo na pewno cie nie unbanuje...
Jeśli chodzi o cheaty to miałem świetny sprzęt dlatego brałem cię na 2 ciosy... Zresztą jak wyobrażasz sobie jr.moda z cheatami ?